Εξαιρετικά σύντομη αποδείχθηκε η καριέρα του Πάμπλο Γκαρσία στη Ξάνθη, καθώς σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί το διαζύγιο του με τους Ακρίτες.

Ο Ουρουγουανός μετεγγράφηκε στη Skoda πριν περίπου ένα μήνα ωστόσο δεν έμελλε να στεριώσει στα Πηγάδια, αφού τη Δευτέρα συναντήθηκε με τους διοικούντες τον σύλλογο και αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τη συνεργασία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως όλα έδειχναν ότι η συνεργασία των δύο πλευρών όδευε προς το τέλος της καθώς ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ ήταν δυσαρεστημένος με τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής που είχε στην ομάδα.

Μάλιστα ο Γκαρσία είχε αποχωρήσει από το γήπεδο όταν έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ εγκατέλειψε και την προπόνηση όταν έμαθε ότι ήταν εκτός αποστολής από την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο πολύπειρος μέσος πρόλαβε να αγωνιστεί με τους Ακρίτες στα ματς με τους Εργοτέλη, Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του, ο Γκαρσία σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, είπε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ τον κ. Πανόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσε να φορέσω τη φανέλα της SKODA ΞΑΝΘΗ και να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα και να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης