Τόση φτώχεια στο «Καραϊσκάκη» φοβάμαι πως αδικεί τον διάσημο Ζίκο! Ο οποίος, θεώρησε φρόνιμο να υποδεχτεί τον αγώνα με τον Πανιώνιο δηλώνοντας «έχω εξαιρετικούς παίκτες»!

Σωστό είναι αυτό. Μόνο που όταν το πλασάρεις έναντι εισιτηρίου, οφείλεις να το επιβεβαιώνεις. Εν πάση περιπτώσει, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει πολύ δύσκολα το ‘χαμηλό εμπόδιο’ του σημερινού Πανιωνίου, η ομάδα του οποίου θα ήταν απειλητική αν δεν στερούνταν στα 3)4 του χρόνου τον σπουδαίο Αλβάρο Ρεκόμπα.
 
Το πώς και γιατί ο περυσινός πρωταθλητής (φορμαρισμένος τον τελευταίο καιρό) Ολυμπιακός, δεν μπόρεσε να αποδώσει καλή μπάλα είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Ίσως οφείλεται στην απουσία του Μπάντοβιτς. Βλέπετε, ο Σέρβος προγραμματίστηκε να ταξιδέψει στο Λονδίνο, μήπως και ανακαλύψει την ‘αχίλλειο πτέρνα’ της Αρσεναλ… Ίσως, τέλος, επειδή τα ‘ερυθρά’ παιδιά, είχαν το μυαλό τους στα εγγλέζικα ‘κανόνια’.
 
Στη Λάρισα, μετά το άχαρο 0-0 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ελπίζεται οι Πυλαδάκης και Ουζουνίδης να αντελήφθησαν πως κάποιες θερινές τους κινήσεις ήταν σοβαρό λάθος. Διότι όταν αφήνεις να φύγουν ένας Ζουράφσκι, ένας Φωτάκης, ένας Κυριάκος και φυσικά ο Στέφανος Κοτσιόλης, χρειάζεται να τους αντικαταστήσεις με ισάξιους και όχι άγνωστους latin, κάποιον μέτριο Ισραηλινό και έναν αξύριστο Τούρκο. Ο ΠΑΣ πήρε ένα ακόμη πολύτιμο βαθμό που θα του χρειαστεί όταν –στο τέλος- γίνει ταμείο…
 
Το τρίτο…under του Σαββάτου ήρθε από το γήπεδο Χαριλάου, με τον Άρη να σκοράρει στις καθυστερήσεις και να αχρηστεύει ένα προσεκτικό ντεμπούτο του Μαντζουράκη της Ξάνθης. Είναι φανερό ότι ο Άρης διαθέτει τις μονάδες που θα του δώσουν πολλούς βαθμούς και με μεγαλύτερη άνεση (και όχι καρδιοχτυπώντας), αρκεί να βρεθεί ο σωστός τρόπος λειτουργίας από τον άλλοτε… βοηθό του Ζίκο Βραζιλιάνο Μαζίνιο.
 
Να θυμίσω ότι Ζίκο – Μαζίνιο είχε φέρει ο Σταύρος Παπαδόπουλος στην Καλαμάτα, όταν αγωνιζόταν αυτή η ομάδα στην Α’ Εθνική και ο βαθύπλουτος πρόεδρος έψαχνε προπονητή. Οι μάγκες, έμειναν μία εβδομάδα στην ωραία Μεσσηνία, έφαγαν τα ψαράκια τους, κατέβασαν τα ουζάκια τους και αποχώρησαν χωρίς ‘να πάρουν’!
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης