Με κεφαλιά του Sebastian Abreu στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Άρης κατάφερε να κερδίσει με 1-0 την Ξάνθη, σε παιχνίδι για την 5ης αγωνιστική της Super League. Με αυτή τη νίκη οι «κίτρινοι» διατήρησαν το νικηφόρο εντός έδρας σερί που έχουν τη φετινή σεζόν.

Το ακριτικό συγκρότημα, που είχε τον Γιάννη Ματζουράκη για πρώτη φορά στον πάγκο του, παραμένει χωρίς βαθμό εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα. Στο σημερινό παιχνίδι η Ξάνθη αγωνιζόταν με 10 παίκτες από τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, λόγω αποβολής του Σουάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και έκαναν από μια ευκαιρία στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Στο 3ο λεπτό, από την κεφαλιά-ψαράκι του Koke, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Gspurning, για να ισοφαρίσει η Ξάνθη τις ευκαιρίες πέντε λεπτά αργότερα. Ο Poy βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Σηφάκη, με νικητή τον δεύτερο, ενώ, στην εξέλιξη της φάσης, ο Ronaldo πρόλαβε τον Taider προτού σκοράρει.

Στο 36` ο Arano απείλησε με μακρινό σουτ που όμως έφυγε άουτ, ενώ στο 41` ο Abreu βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή, όμως η μπάλα από την κεφαλιά που επιχείρησε έφυγε εκτός. Στις καθυστερήσεις του α` μέρους, ο Σουάνης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τη Ξάνθη με 10 παίκτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη νέα τάξη πραγμάτων προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Άρης καθ` όλη τη διάρκεια του δεύτερου 45λεπτου, όμως τα κατάφερε μόλις στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με πρωταγωνιστή τον Abreu. Ο Ουρουγουανός φορ, με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Gspurning, δίνοντας τη νίκη στον Άρη, ο οποίος «σκαρφάλωσε» στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς.

Κίτρινες κάρτες: Roberge – Quintana

Κόκκινες κάρτες: 45’ Σουάνης

Άρης (Iomar Mazinho): Σηφάκης, Neto, Ronaldo (43’ Roberge), Flavio, Arano, Nasuti, Fernandez, Gracian, Clavo (60’ Javito), Koke (70’ Campora), Abreu.

Ξανθη (Γιάννης Ματζουράκης): Gspurning, Σταθάκης, Παπαδημητρίου, Βάλλας, Jaggy, Strba, Taider (58` Βασιλακάκης), Φλίσκας, Quintana (72` Τζιωρτζιόπουλος), Poy (84` Luciano), Σουάνης.

Διαβάστε επίσης:

Στην Εθνική Ουρουγουάης ο Abreu, Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009, 15:17 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης