Λάμπρος Παναγιώτου

Τα μέτρα που πήρε από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση επανέλαβε στην Ολομέλεια ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, ύστερα από ερώτηση που του έγινε από το βουλευτή του Κομμουνιστικού Κόμματος Νίκο Καραθανασόπουλο για τις καταστροφές που προκάλεσε ο Εγκέλαδος στο όμορφο νησί του Ιονίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σχολεία θα λειτουργήσουν άμεσα αφού έχουν σταλεί 45 κοντέινερ ούτως ώστε στο Αργοστόλι και το Ληξούρι να μπορέσουν τα παιδιά να μπουν με ασφάλεια στις αίθουσες. Επίσης το κτήριο των ΤΕΙ Ιονίων Νήσων είναι κατάλληλο και ασφαλές, άρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Άμεση άρση της γραφειοκρατίας και άτοκα δάνεια. Επιδοτήσεις των 500 ευρώ και επιδοτήσεις για εξοπλισμό επιχειρήσεων και ξενοδοχείων. Το λιμάνι δε θα είναι έτοιμο σε δύο μήνες, ενώ παράλληλα θα δοθούν και 450.000 ευρώ στους πληγέντες δήμους. Είναι μερικές από τις εξαγγελίες που επανέλαβε στην Ολομέλεια ο Γιάννης Μιχελάκης.

«Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις σας, αυτό που αμφισβητώ είναι η αποτελεσματικότητά σας» είπε ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Νίκος Καραθανασόπουλος, θέλοντας να δείξει πως με τα λόγια «χτίζεις ανώγια και κατώγια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης