Αποφεύγει οτιδήποτε προκλητικό και επιμένει στο σοφιστικέ look το οποίο συνδυάζει με παλ αποχρώσεις. Ο Derek Lam είναι η νέα ήρεμη δύναμη στον χώρο της μόδας. Αφού αποφοίτησε από το Parsons School of Design το 1990, ξεκίνησε να σχεδιάσει για τον οίκο Michael Kors όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια.

Η αυτού μεγαλειότης, Derek LamΤην πρώτη του συλλογή όμως τη λανσάρει το 2003 στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Μετά από δύο χρόνια βραβεύεται ως ο καλύτερος νέος σχεδιαστής. Ο Derek Lam όμως δεν μένει μόνο εκεί. Το 2006 γίνεται ο πρώτος σχεδιαστής που αναλαμβάνει και χρέη δημιουργικού διευθυντή για τη γνωστή ιταλική εταιρία δερμάτινων ειδών Tod’s.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Lam έχει καταφέρει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη πολλών fashionistas σε όλο τον κόσμο αλλά και αρκετές επώνυμες πελάτισσες όπως η Έριν Λόντερ, η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Λιβ Τάιλερ. Αυτό που τον κάνει όμως να ξεχωρίζει είναι τα μεταξωτά φορέματά του με βαθύ ντεκολτέ, τα παντελόνια σε φαρδιά γραμμή και τα pea coats από κασμίρ.

Τα κορίτσια που φορούν με χάρη τις δημιουργίες του Derek LamΓια αυτόν τον χειμώνα, ο Lam προτείνει πανωφόρια με γούνα, μάλλινα φορέματα, ζέρσει φορέματα και καθώς και ροκ βραδινά κομμάτια διακοσμημένα με χάντρες. Όλα αυτά δηλαδή που τον χαρακτηρίζουν σαν σχεδιαστή, πολυτέλεια και κομψότητα στον υπερθετικό βαθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης