Χαρούμενος που θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού μέχρι το 2018 εμφανίστηκε στις δηλώσεις του, μετά το ματς με τον Πανιώνιο ο Ρομπέρτο.

Παράλληλα ο Ισπανός γκολκίπερ παραδέχτηκε ότι εξεπλάγην ευχάριστα κι ο ίδιος από την επιλογή των ιθυνόντων του συλλογου να ανακοινώσουν την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τα μεγάφωνα στη διάρκεια του αγώνα με τον «ιστορικό».

«Με έπιασαν προ εκπλήξεως. Δεν το περίμενα αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν πολύ όμορφο να ανακοινωθώ έτσι με τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός γκολκίπερ και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα στον Ολυμπιακό και για μένα και για την οικογένειά μου. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Είχαμε αποφασίσει να μην δημοσιοποιήσουμε τις συζητήσεις. Οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μαδρίτης έστειλαν τα χαρτιά και εκείνοι του Ολυμπιακού λειτούργησαν αμέσως. Για μένα δεν αλλάζει κάτι. Συνεχίζω την σκληρή δουλειά, όπως κάνω πάντα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έμεινα», πρόσθεσε.

Όσο για τις επόμενες υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό, είπε: «Πριν την Γιουνάιτεντ μας περιμένουν δύσκολα ματς. Αυτά πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα και μετά το Champions League».

Διαβάστε επίσης:


Απέκτησε Ρομπέρτο έως το 2018 ο Ολυμπιακός
,
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014, 19:04

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης