Ο «βασιλιάς της pop» αναπαύεται εδώ και λίγο καιρό στην τελευταία κατοικία του, αλλά όλοι όσοι τον γνώρισαν και έχουν αποδείξεις γι’ αυτό σπεύδουν ο ένας μετά τον άλλο να εκμεταλλευτούν τη φήμη του μεγάλου τραγουδιστή.

Έτσι, μόλις χθες βγήκε στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις ΗΠΑ ένα βιβλίο με την «συνέντευξη» που έδωσε ο Michael Jackson στον φίλο του, Rabbi Shmuley Boteach, το 2001.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μία από τις συζητήσεις ο Michael Jackson είπε: «Ο Χίτλερ ήταν ένας ιδιοφυής ρήτορας. Για να καταφέρει τόσους πολλούς ανθρώπους να τον ακολουθήσουν ή να τον μισήσουν θα έπρεπε να είναι ένας showman».

Ο Boteach τότε τον ρώτησε: «Πιστεύεις ότι, εάν είχες μια ώρα με τον Χίτλερ, θα μπορούσες με κάποιον τρόπο να αγγίξεις κάτι μέσα του, να τον αλλάξεις»;

Και ο Jackson απάντησε: «Απόλυτα. Ξέρω ότι θα μπορούσα. Κανείς δεν είναι τελείως κακός. Πρέπει να τους βοηθάς, να τους παρέχεις θεραπεία, να τους διδάσκεις ότι κάπου, κάτι στη ζωή τους πήγε στραβά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κασέτες, που έχουν 30 ώρες συνομιλιών, επρόκειτο αρχικά να δημοσιευθούν το 2001, αλλά ο Boteach και ο Jackson είχαν μια διαφωνία και αυτό δεν έγινε.

Αργότερα, όταν τα ξαναβρήκαν, ο Jackson αντιμετώπιζε κατηγορίες παιδοφιλίας, και ο Boteach έκρινε ότι εάν δημοσιεύονταν τότε θα έκαναν ακόμα περισσότερο κακό στον «βασιλιά της pop».

Τώρα, όμως, είναι η «ιδανική» -απ’ ό,τι φαίνεται- περίοδος για τον Boteach να βγάλει το βιβλίο με τίτλο «The Michael Jackson Tapes: A Tragic Icon Reveals His Soul In Intimate Conversation», και να… εξαργυρώσει έτσι κι αυτός τη γνωριμία του με τον μεγάλο τραγουδιστή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης