Σύνθημα νίκης, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ έδωσε ο Djibril Cisse. Ο Γάλλος στράικερ του «τριφυλλιού» στο περιθώριο εκδήλωσης γνωστής αθλητικής εταιρείας, της οποίας φοράει τα παπούτσια, κληθείς να κάνει ένα σχόλιο για την αναμέτρηση με την «Ένωση» τόνισε:

«Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Το πρώτο της χρονιάς για εμάς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλουμε τη νίκη όσο και αυτοί και είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το εάν είναι έτοιμος να πετύχει το δεύτερο γκολ του στη Super League απέναντι στο «δικέφαλο» ο Cisse ανέφερε:

«Ελπίζω να έρθει το δεύτερο γκολ. Πιο σημαντικό από όλα, όμως, είναι να πάρουμε τη νίκη και όχι το ποιος θα σκοράρει».

Στην συνέχεια, ο 28χρονος στράικερ, όσον αφορά στην τιμωρία των τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε από την UEFA έκανε μία ωραία ντρίπλα, τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν είναι το κατάλληλο μέρος να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε αυτή την εκδήλωση και έπαιξα με μικρά παιδιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, κλειστά κρατάει τα χαρτιά του ο Henk Ten Cate, όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή απέναντι στην «Ένωση».

Οι παίκτες που θα πρέπει να έχουν σίγουρη τη θέση στο βασικό σχήμα των «πρασίνων» φέρονται να είναι οι: Τζόρβας, Bjärsmyr, Sarriegi, Gilberto Sliva, Κατσουράνης, Leto και Σαλπιγγίδης και το μόνο που απομένει πλέον είναι ποιοι παίκτες θα τους πλαισιώσουν.

Ο Djibril Cisse, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στα… πληγωμένα από τους τραυματισμούς (Δάρλας, Μαρίνος και Σπυρόπουλος) άκρα της άμυνας, πιθανόν να παίξουν οι Cante (από αριστερά) και Βύντρα (από δεξιά).

Σε περίπτωση που ο Γιώργος Καραγκούνης ξεπεράσει τον τραυματισμό του θα αγωνιστεί στο κέντρο, ειδάλλως ο Simao θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του.

Στη σημερινή προπόνηση, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δάρλας, Σπυρόπουλος και Μαρίνος.

Διαβάστε επίσης: 

Νοκ-άουτ ένα μήνα ο Αντώνης Πετρόπουλος, Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009, 13:17 

Τα είπαν Αντωνίου – Σαλπιγγίδης, Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009, 10:12

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης