Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ υποκλίθηκε ο Γιώργος Καλαφατακης στις δηλώσεις του μετά την ήττα του ΑΓΟΡ από τον «δικέφαλο» του Βορρά με 97-90 σκορ.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε ότι οι γηπεδούχοι πέτυχαν μεγάλα σουτ σε κρίσιμα σημεία του ματς, ενώ στάθηκε στα αβίαστα λάθη που έγιναν από τους δικούς του παίκτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έγινε ένα ωραίο ματς με μεγάλο σκορ. Εμείς προετοιμαστήκαμε καλά, είχαμε ένα πλάνο και ακολουθήσαμε κάποια πράγματα για περίπου ένα δεκάλεπτο, το πρώτο. Εκεί το τρίποντο που δεχτήκαμε (σ.σ. στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου) έδωσε φτερά στον ΠΑΟΚ και στον Δέδα που ήταν εύστοχος στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Είδαμε πως στα τελευταία ματς ο ΠΑΟΚ σκοράρει λίγους πόντους, σήμερα τρέξαμε αλλά ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλά ποσοστά. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ξεκινήσαμε άσχημα. Μετά αναγκαστήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ ενώ ένα καθοριστικό ριμπάουντ του Πέιν μάς σκότωσε και δύο μεγάλα τρίποντα, του Πέιν και του Χαραλαμπίδη, τα πληρώσαμε. Η νίκη του ΠΑΟΚ είναι δίκαιη.

Εμείς πρέπει να παλεύουμε και εκτός έδρας, κάνουμε φτηνά λάθη. Παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ και πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά, τις εμφανίσεις του Καλαμπόκη και Εζιούκου. Στο τέλος θέλουμε να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Το να παίζουμε καλό μπάσκετ, το έχουμε πετύχει», τόνισε ο τεχνικός των Κρητικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης