Σε εκδήλωση που έγινε για την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ηρακλή, καθώς και της νέας φανέλας, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για τους στόχους της ομάδας τη φετινή περίοδο.

«Μέσα στην ψυχή μας έχουμε ένα όνειρο και μια φιλοδοξία. Είμαι αισιόδοξος και χαρούμενος γιατί «χτίσαμε» αυτή την ομάδα με μελέτη, χωρίς φανφαρονισμούς, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Αφήσαμε να βαράνε άλλες ομάδες τύμπανα, να πετάνε χαρτάκια και κομφετί. Κινηθήκαμε κάνοντας την υπέρβαση μας και θα μας κρίνετε στο γήπεδο. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι στις προσδοκίες σας. Ο Ηρακλής βασίζεται στην καρδιά του, στα παιδιά που βγάζει. Θέλουμε να κάνουμε μια μεγάλη ομάδα. Εμπιστευόμαστε απεριόριστα τον προπονητή και ελπίζουμε να μας δικαιώσει γι’ αυτό. Γουστάρω να έχει απαιτήσεις από μας ο κόσμος. Αν δεν παίζουμε καλά να μας κριτικάρει χωρίς φασαρίες. Όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θέλω τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα να την προστατέψει. Δεν ξέρω αν θα κερδίζουμε κάθε Κυριακή, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα δίνουμε το 100% των δυνάμεων μας για να το πετύχουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ηρακλή είναι οι:

Φρανσίσκο Χαβιέ Μάρτος, Κίκο Ρατόν, Ντένις Επστάιν, Σερζ Ντιέ, Αχιλλέας Σαρακατσάνος, Κώστας Φούφουλας, Ανέστης Αγρίτης, Φειδίας Παναγιώτου, Βόιτσιχ Κοβαλέφσκι και Χρήστος Μπούρμπος.

Τέλος, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση των συμβολαίων των Ιωαννίδη, Παπαστεριανού για 4 χρόνια και Παπαζαχαρία, Περπερίδη για 3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης