Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι… Μία πολύ κλασική ρήση που ξέρουμε ή έχουμε ακούσει οι περισσότεροι. Τι σχέση όμως μπορεί να έχει με το ράλι Ακρόπολις, τον εθνικό μας αγώνα που μας κάνει υπερήφανους αλλά διαφημίζει και την Ελλάδα στο εξωτερικό; Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε…

Όσοι δεν το ξέρετε, το Λουτράκι είναι το επίκεντρο του ράλι Ακρόπολις. Εκεί είναι το αρχηγείο των ομάδων, το γραφείο Τύπου και τα γραφεία των διοργανωτών. Αυτό όμως που δεν γνωρίζετε είναι πως στους δρόμους της γειτονικής Κορίνθου, θα διεξαχθεί φέτος ειδική διαδρομή!!! Καλά διαβάσατε. Κορυφαία αγωνιστικά πληρώματα με αυτοκίνητα τελευταίας τεχνολογίας θα μετατρέψουν την πόλη σε… πίστα, προσφέροντας εντυπωσιακό θέαμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δρόμοι που θα περάσει η ειδική της Κορίνθου..
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αφετηρία θα είναι στην άκρη του παραλιακού μετώπου της πόλης στο άγαλμα του Ποσειδώνα και θα περάσει από τους δρόμους, Δαμασκηνού, Αποστόλου Παύλου, Αδειμάντου, Εθνικής Αντίστασης, Εθνικής Ανεξαρτησίας και μέσω της Λεωφόρου Αθηνών θα τερματίσει πάλι στο άγαλμα του Ποσειδώνα. Την είδηση επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός, ο οποίος μιλώντας στο zougla.gr τόνισε χαρακτηριστικά: «Η ειδική διαδρομή θα γίνει 100% και θα έχει μήκος περίπου δύο χιλιόμετρα. Κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά σε μεγάλη πόλη και ευελπιστούμε να συγκεντρωθεί χιλιάδες κόσμου που συνήθως δεν πηγαίνει στα βουνά. Η διαδρομή θα διεξαχθεί την Κυριακή το μεσημέρι». Να σημειώσουμε πως την ειδική διαδρομή θα μεταδώσει κατά πάσα πιθανότητα ζωντανά το Eurosport.

Κανείς δεν ξέρει;
Την ίδια ώρα πάντως που οι ειδικές διαδρομές είναι… εφτασφράγιστο μυστικό, (σύμφωνα με τους διοργανωτές) και δεν τις γνωρίζει κανείς, οδηγοί έχουν εγκατασταθεί σε αυτές και πραγματοποιούν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ δοκιμές!!!

Πώς γίνεται αυτό; Την απάντηση δεν μπορούμε να την δώσουμε εμείς αλλά οργανωτές και… πονηροί οδηγοί που λειτουργούν εις βάρος των συναθλητών τους…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης