Σε δεινή βαθμολογική θέση βρίσκεται η Λάρισα, με αποτέλεσμα η νίκη να αποτελεί μονόδρομο στον Σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα της με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τεχνικός της ομάδας του Κάμπου, Μαρίνος Ουζουνίδης, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στάθηκε στη σημασία της αναμέτρησης με τον «Άγιαξ» της Ηπείρου, ενώ παράλληλα διατράνωσε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη

«Σήμερα – για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό που είμαι στην ομάδα – θα πω πολύ λίγα, ακριβώς επειδή το ματς που ακολουθεί είναι τόσο σημαντικό και δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά.

Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πολύ, δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι στο γήπεδο θα παρουσιάσουμε αυτό που πρέπει για να κερδίσουμε. Υπάρχουν προβλήματα – και μάλιστα μερικά από αυτά προέκυψαν στη σημερινή προπόνηση – αλλά δε στέκομαι σε αυτά. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν αυτό που πρέπει και μπορούν, αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα και τη σπουδαιότητα του αγώνα».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα της Λάρισας

«Ο Αμπουχατζίρα είναι κατά 99,9% εκτός, απέκτησε ένα πρόβλημα στο δεξί γόνατο όταν συγκρούστηκε με άλλον παίκτη στην προπόνηση, αλλά περιμένουμε τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να διαπιστώσουμε το μέγεθος του τραυματισμού. Ο Ντέλσον έκανε ατομικό. Aύριο θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται και κυρίως σε ότι αφορά στα τρεξίματα. Ο Τουμέρ ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο, αλλά ελπίζω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέτοια προβλήματα μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια μιας εβδομαδιαίας προετοιμασίας. Για μένα σημασία δεν έχει ποιος θα παίξει. Σημασία έχει αυτός που θα παίξει να δώσει αυτό που μπορεί».

Για το αν η Λάρισα έχει άγχος

«Όχι δεν υπάρχει άγχος. Υπάρχει μεγάλη θέληση. Πιστεύω ότι θα έχουμε διάθεση και θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν αναφέρομαι στο ποιοτικό κομμάτι. Το τελευταίο που μας ενδιαφέρει είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που μας νοιάζει είναι να κερδίσουμε».

Για τα… λάθος σφυρίγματα

«Σίγουρα υπήρξαν διαιτητικά σφάλματα σε βάρος μας, αλλά όταν γίνει κάτι, ό,τι κι αν κάνεις, δεν μπορείς να αλλάξεις το αποτέλεσμα. Δε νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάτι ασχολούμενοι με αυτό το ζήτημα. Μέλημά μας είναι η ομάδα να εμφανίζεται κάθε φορά όσο καλύτερη γίνεται».

Για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο της AEΛ στο παιχνίδι με τον Ηρακλή

«Σίγουρα είναι πρόβλημα, γιατί σε βγάζει έξω από αυτό που έχεις σχεδιάσει και περιμένεις να δεις. Προσπάθεια γίνεται από όλους τους παίκτες και ανεξάρτητα από το αν είναι καλή ή όχι η παρουσία της ομάδας στους αγώνες, δεν έχω πάψει ούτε στιγμή να πιστεύω στις δυνατότητές τους. Κι αυτό το πιστεύω είναι πραγματικό. Δεν το λέω για να το πω ή επειδή έτσι πρέπει».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα

«Ο ΠΑΣ είναι μια καλή ομάδα, μια σφιχτή ομάδα, με έμπειρο προπονητή. Πιστεύω, όμως – όπως σας είπα και πριν – στην ομάδα μας και είμαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσουμε πολύ μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για τη στήριξη του Κώστα Πηλαδάκη στο πρόσωπό του

«Δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι του Σαββάτου. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι – κι εμείς κι εσείς – να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τους ποδοσφαιριστές. Ό,τι έχει να κάνει με εμένα είναι διαφορετικό κομμάτι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαστε κοντά στους ποδοσφαιριστές. Είμαι ενάμιση χρόνο στην ομάδα και ποτέ δεν αισθάνθηκα αμφισβήτηση της διοίκησης προς το πρόσωπό μου». 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης