Η Samsung παρουσίασε το νέο Galaxy Tab3 Lite, το οποίο συνδυάζει τη μοναδική εμπειρία της σειράς «Galaxy Tab3» με νέο και πιο λεπτό σχεδιασμό. Εφοδιασμένο με μια σειρά από αναβαθμισμένες λειτουργίες και υπηρεσίες, το Galaxy Tab3 Lite προσφέρει στον χρήστη μια σειρά από τρόπους που τον βοηθούν να αιχμαλωτίσει, να δει, να ακούσει, να δημιουργήσει και να μοιραστεί περιεχόμενο με άλλους, χωρίς συμβιβασμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Galaxy Tab3 Lite διαθέτει λεπτό σχεδιασμό, ενώ, όντας ελαφρύ και με μικρό πλαίσιο, μπορεί να μεταφερθεί ακόμη και με το ένα χέρι. Η μεγάλης διάρκειας μπαταρία των 3,600mAh μεγιστοποιεί τη φορητότητα, επιτρέποντας έτσι στον χρήστη να παρακολουθήσει έως και οκτώ ώρες αναπαραγωγή βίντεο χωρίς φορτιστή. Η οθόνη μεγέθους 7 ιντσών του Galaxy Tab3 Lite διαθέτει τη βέλτιστη ανάλυση, προκειμένου να προσφέρει στον χρήστη μια ακόμη καλύτερη εμπειρία θέασης. Επιπρόσθετα, η μπάρα «menu» βρίσκεται πάνω στο πλαίσιο, αντί για την οθόνη, προκειμένου να μεγιστοποιήσει την εμπειρία ευρείας οθόνης (wide screen) του Galaxy Tab3 Lite.

Περνώντας στα «σωθικά» της φορητής συσκευής, αντικρίζουμε την «καρδιά» της, που είναι ένας ισχυρός διπύρηνος (δύο «εγκεφάλων») επεξεργαστής, με συχνότητα λειτουργίας 1.2GHz – χάρις αυτόν διασφαλίζεται μια απρόσκοπτη εμπειρία πολυμέσων για τον χρήστη όσο παίζει παιχνίδια, παρακολουθεί βίντεο ή βλέπει ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Επιπλέον, το νέο Galaxy Tab3 Lite διαθέτει στο πίσω μέρος κάμερα των 2 MegaPixel, με λειτουργίες όπως «Smile Shot», με την οποία η κάμερα φωτογραφίζει αυτόματα όταν ανιχνεύσει ένα χαμόγελο, «Shoot & Share» που επιτρέπει στον χρήστη να μοιράζεται φωτογραφίες αμέσως μετά τη λήψη τους και «Panorama Shot» που δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφίζει αγαπημένα τοπία σε πανοραμικό πλάνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Galaxy Tab3 Lite διαθέτει, επίσης, μια σειρά από δημοφιλείς υπηρεσίες μέσω των οποίων οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν, να επικοινωνήσουν και να διασκεδάσουν. Πιο συγκεκριμένα:

• Samsung Apps: δίνει πρόσβαση σε περισσότερες από 30.000 εφαρμογές, πολλές εκ των οποίων είναι σχεδιασμένες ειδικά για το Galaxy Tab3 Lite

• Samsung Link: δίνει πρόσβαση στον χρήστη για περιεχόμενο Share & play σε διάφορες έξυπνες συσκευές οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε στιγμή

Το Galaxy Tab3 Lite 7 ιντσών θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε μαύρο και λευκό χρώμα τον επόμενο μήνα (Φεβρουάριος 2014) σε εξαιρετικά προσιτή τιμή λιανικής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης