Ο Κάνιε Γουέστ ό,τι φαίνεται δε λέει να βάλει μυαλό. Πριν μερικούς μήνες, επιτέθηκε σε φωτογράφο στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Βέβαια αυτή τη φορά δικαίως εκνευρίστηκε με έναν νεαρό και εκτός εαυτού τον πλάκωσε στις μπουνιές. Το θύμα ένας 18χρονος,  έβρισε την αρραβωνιαστικιά του, Κιμ Καρντάσιαν και αποκάλεσε τον ίδιο «αράπη». 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «ΤΜΖ», το συμβάν εκτυλίχθηκε σε κλινική φυσιοθεραπείας στο Μπέβερλι Χιλς. Η τηλεπερσόνα περίμενε στον προθάλαμο αναμονής, όταν οι παπαράτσι την αντιλήφθηκαν και άρχισαν να τη φωτογραφίζουν με μανία. Τότε, επενέβη ο νεαρός, ο οποίος τους έβρισε αισχρά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κιμ του τόνισε πως δεν ήταν ευγενικός ο τρόπος του και τότε εκείνος εκνευρισμένος εξαπέλυσε λεκτική επίθεση εναντίον της, αποκαλώντας την μεταξύ άλλων «ερωμένη αράπη» και  «ιερόδουλη».

Εκείνη τη στιγμή, κατέφθασε ο δημοφιλής ράπερ. Μόλις τον αντιλήφθηκε ο 18χρονος άρχισε να τον βρίζει κι αυτόν, με αποτέλεσμα ο 36χρονος να τον γρονθοκοπήσει.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο αγνώστου στοιχείων νεαρός θα καταθέσει μήνυση εναντίον του Γουέστ και έχει ήδη απευθυνθεί στις αρχές του Μπέβερλι Χιλς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης