Δεν μπορεί να σηκώσει… κεφάλι ο Άρης, καθώς γνώρισε ακόμη μία ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, βλέποντας το έργο του για την παραμονή στην κατηγορία να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου αν και προηγήθηκε τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Καλλονή εν τέλει έχασε με 3-1 σκορ, με αποτέλεσμα να παραμείνει στους 11 βαθμούς, ούσα φυσικά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γκολ της ομάδας του Μαντζουράκη, η οποία επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από 6 αγωνιστικές (5 ήττες και μία ισοπαλία), τα πέτυχαν οι Ζακουάνι (34΄), Μανούσος (49΄) και Λεοζίνιο ( 87’), ενώ το γκολ των «κίτρινων» το σημείωσε ο Μανιάς (14’).

Πλέον ο Άρης με δεδομένο ότι βρίσκεται στο -8 από την προτελευταία Βέροια θα πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Το παιχνίδι ήταν ανοικτό από το ξεκίνημά του, με τις δύο ομάδες να αναζητούν το γκολ από τα πρώτα λεπτά. Αυτή που προηγήθηκε ήταν ο Άρης, με το σουτ του Μανιά στο 14΄ μετά τη σέντρα του Τάτου. Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Σιδεράκης απόκρουσε στο 18΄ το δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Καλλονή απείλησε για πρώτη φορά στο 22΄ με το πλασέ του Γκοϊανίρα να περνάει ελάχιστα άουτ από την εστία του Διούδη. Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη ανέβαζε την απόδοσή της και στο 34΄ έφτασε στην ισοφάριση. Μετά το φάουλ του Λεοζίνιο, ο Ζακουάνι πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά «έγραψε» το 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες μπήκαν στ’ αποδυτήρια.

Η ομάδα της Μυτιλήνης ανέτρεψε πλήρως το σκηνικό στην επανάληψη. Ο Μανούσος με σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής έβαλε μπροστά την Καλλονή στο 49΄ (2-1), ενώ τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, ο Λεοζίνιο πλάσαρε το Διούδη και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Κίτρινες: Μαρσέλο Αλβες – Ηρακλής, Τάτος, Πουλίδο

Kαλλονή (Γιάννης Ματζουράκης):
Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Ζακουάνι, Αναστασιάδης, Κεϊτά (79΄ Φουρλάνος), Μαρσέλο Άλβες, Μανούσος, Λεοζίνιο, Νιαμπούγιου (70΄ Φαρία), Καζάκης (62΄ Λεάντρο).

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος):
Διούδης, Καραγκούνης, Πουλίδο (56΄ Γιαννίτσης), Κύργιας, Μαργαρίτης (51΄ Σουνάς), Ηρακλής, Παπαδόπουλος (77΄ Κοτσαρίδης), Τάτος, Μανιάς, Τσουμάνης, Αγκάνθο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης