«Must win» χαρακτήρισε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου το παιχνίδι της Νέας Κιφησιάς με τον Πανελευσινιακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ. Οι «νεοφώτιστοι» με νίκη θα φτάσουν ακόμα πιο μακριά από την ουρά και ακόμη πιο κοντά στα υψηλά κλιμάκια της βαθμολογίας.

«Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Πανελευσινιακό, μια ομάδα που στηρίζεται κυρίως στην ομαδική της δουλειά, παίζει πολύ καλά στην άμυνα, έχει ξεκάθαρους ρόλους και στην επίθεση και παρά το γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών είδαμε ότι αυτή η στήριξη στην ομάδα τους έδωσε τις νίκες. Εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ σκληρά, είναι παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο μας και για να το κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σέντερ των νεοφώτιστων, Τόνι Γουντς, ανέφερε από τη δική του πλευρά: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με μια ομάδα που έχει ίδιους στόχους με μας και θα πρέπει να το κερδίσουμε. Η ομάδα δείχνει στα τελευταία παιχνίδια ένα πολύ καλό πρόσωπο και αν καταφέρουμε να παίξουμε και το Σάββατο στον ίδιο ρυθμό και είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο τότε θα πάρουμε τη νίκη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης