Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ελληνοαυστραλός Πυγμάχος Μιχάλης Κατσίδης επί του Μεξικανού Vincent Escobedo, σε έναν συγκλονιστικό αγώνα στο Las Vegas. Ο Κατσίδης κατέκτησε τον τίτλο του προσωρινού παγκόσμιου πρωταθλητή, έως ότου αγωνιστεί με τον Juan Manuel Marquez για τον παγκόσμιο τίτλο.

Ο προπονητής του ομογενούς πρωταθλητή είπε πως, αν και πρήστηκε ανησυχητικά το μάγουλο του πυγμάχου κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν έσπασε το σαγόνι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτήρισε τη νίκη του ως μεγάλη επιτυχία που σημειώθηκε «σε εχθρική ατμόσφαιρα μπροστά σε 15.000 Μεξικανούς, οι οποίοι στην κυριολεξία παραληρούσαν».

Ο Κατσίδης γεννήθηκε το 1980 στο Toowoomba της Αυστραλίας. Ασχολήθηκε με την πυγμαχία και το 2000 πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Sydney με την σημαία της Αυστραλίας. Από το 2001 είναι επαγγελματίας. Μόλις στον δεύτερο αγώνα του αναδείχθηκε πρωταθλητής. Πάντως, ο Κατσίδης, αν και δε μεγάλωσε στην Ελλάδα, εμφανίζεται στο ring με ελληνική αρχαία περικεφαλαία και στην πλάτη του φέρει τεράστιο τατουάζ με τον Ήλιο της Βεργίνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης