Τώρα που περιμένετε το μωρό σας είναι αναγκαίο να «κακομάθετε» τον εαυτό σας με μερικές στιγμές προσωπικής φροντίδας. Δείτε παρακάτω πώς να όσα θα σας προσφέρουν απόλαυση και χαλάρωση και θα ωφελήσουν και το μωρό σας.

Ευχάριστο ξύπνημα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μην πετάγεστε αμέσως από το κρεβάτι μόλις χτυπήσει το ξυπνητήρι. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και τεντωθείτε καλά σαν γάτα. Έτσι μ’ αυτό τον τρόπο ξυπνά το κυκλοφορικό σας και μπαίνει σε λειτουργία. Αν μάλιστα πριν κατεβείτε από το κρεβάτι γυρίσετε πρώτα στο ένα πλευρό και ύστερα σηκωθείτε από την ίδια μεριά, τότε κάνετε καλό και στους μυς της κοιλιάς. Καθώς σηκώνεστε, τεντώστε ψηλά τα χέρια σας και υποδεχτείτε το πρωινό με ένα χαμόγελο. Η καινούργια μέρα ξεκινά με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η δική σας ώρα

Κάθε μέρα πρέπει να εξασφαλίζετε προσωπικό χρόνο για να κάνετε αυτά που σας ευχαριστούν όπως, μια βόλτα στα μαγαζιά, καφεδάκι με την καλύτερη φίλη κ.ά. Σημειώστε στην ατζέντα σας διάφορες τέτοιες ευχάριστες δραστηριότητες, που θα τις περιμένετε με χαρά. Φροντίζοντας και προσέχοντας να εναλλάσσονται στο καθημερινό σας πρόγραμμα οι στιγμές της χαλάρωσης και οι πιο έντονες στιγμές θα αισθάνεστε πιο ήρεμη και πιο δυνατή.Διαβάστε περισσότερα στο govastileto…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης