Στον αρμόδιο εισαγγελέα του Αγρινίου οδηγήθηκε χθες ένας αστυνομικός, κάτοικος της περιοχής, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της προτροπής σε κακουργηματικές πράξεις.

Το αστυνομικό όργανο επιδίωξε να εκδικηθεί την σύζυγό του, επειδή θεωρούσε ότι τον απατούσε. Ευτυχώς όμως τον πρόλαβαν οι άνδρες του Σώματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός αντιμετώπιζε σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και βρήκε έναν ανορθόδοξο και παράνομο τρόπο να τα επιλύσει. Προσέγγισε κάποιον γνωστό του και του ζήτησε να του βρει τους «κατάλληλους» ανθρώπους που επ’ αμοιβή θα ξυλοκοπούσαν την άπιστη σύζυγο!

Όμως, ο γνωστός του αστυνομικού ειδοποίησε εγκαίρως την αστυνομία, και λίγες μέρες μετά άνδρες του Σώματος Εσωτερικών Υποθέσεων, από την Αθήνα, εμφανίστηκαν στον αστυνομικό ως μπράβοι προκειμένου να «εκτελέσουν» επ’ αμοιβή την εντολή. Έτσι η άπιστη θα έπαιρνε ένα καλό μάθημα!

Από την συζήτηση προέκυψε πως ο αστυνομικός δεν ήθελε τον θάνατο της γυναίκας του, αλλά μόνο τον ξυλοδαρμό της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού συνεννοήθηκε με τους δήθεν μπράβους και έδωσε προκαταβολή μερικών εκατοντάδων ευρώ, συνελήφθη αμέσως από τους συναδέλφους του.

Με την ολοκλήρωση της προανάκρισης, ο συλληφθείς αστυνομικός οδηγήθηκε χθες στην Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης