Αήττητος για τέταρτο σερί παιχνίδι έμεινε ο Απόλλωνας που έφυγε με την ισοπαλία (2-2) από το Παγκρήτιο Στάδιο απέναντι στον Εργοτέλη με τον Πετρόπουλο να σκοράρει και τα δύο γκολ της Ελαφράς Ταξιαρχίας, ενώ για τους Κρητικούς βρήκαν δίχτυα οι Μπαντιμπαγκά και Πελέ.

Τους 19 πόντους έφτασε στο πρωτάθλημα ο Εργοτέλης και τους 14 ο Απόλλων, μαζεύοντας έξι πόντους στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποβλήθηκε στο 80ο λεπτό ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Λόρι Σάντσεζ, καθώς διαμαρτυρήθηκε έντονα, επειδή δεν τήρησε το fair play ο Εργοτέλης σε μια φάση που έμεινε παίκτης της ομάδας του κάτω στο έδαφος, ύστερα από «μονομαχία» με αντίπαλο του.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 2-2

Γκολ: 16′ Μπαντιμπανγκά, 45+3′ Πελέ – 18′, 43′ Πετρόπουλος.
Διαιτητής: Ιωαννίδης. Βοηθοί: Φαντόπουλος, Βλάσσης.
Κίτρινες: Mεχία, Πελέ, Τζανακάκης, Γιοβάνοβιτς – Φαρινόλα, Κόρμπος, Μίνγκας, Κανακούδης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Πετράκης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Καρντόσο (46′ Αναστασάκος), Βερπακόφσκις (55′ Χαλκιαδάκης), Μπουχαλάκης (86′ Χαντί), Πελέ, Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σάντσεζ): Τζόρβας, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Κανακούδης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Πετρόπουλος (90′ Παπαζαχαρίας), Άλβαρεζ, Μίνγκας, Φαρινόλα (80′ Μπάρκογλου), Τσοκάνης.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης