Κουράγιο Μιχάλη, υπάρχουν και χειρότερα. Μετά από ερώτηση που έκανε στον αρμόδιο Υπουργό ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Ψυχάρης για τις παραβάσεις ξένων διπλωματών στους δρόμους της χώρας μας, βγήκε λαβράκι.

Διπλωμάτης σκνίπα στο μεθύσι! Είναι η τελευταία περίπτωση που καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων της τροχαίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην τελευταία περίπτωση της βεβαίωσης παράβασης για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε – στα πλαίσια του αυτοφώρου – στον κ. Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών» αναφέρει η απάντηση του Υπουργείου Προστασίας Πολίτη.

Από τα στοιχεία διαπιστώνεται ότι την περίοδο 01-1-13 μέχρι και 12-12-13 χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν 151 συνολικά παραβάσεις σε βάρος οδηγών οχημάτων διπλωματικών και εν γένει ξένων αποστολών, ήτοι 148 για παράνομη στάθμευση, 1 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 1 για παράβαση των άρθρων 12,19 και 33 του Κ.Ο.Κ και 1 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ σε βαθμό πλημμελήματος (προαναφερόμενη).

«Την ίδια στιγμή που πολιτικά στελέχη αρκετών ευρωπαϊκών χωρών, εξακολουθούν να επικρίνουν και να λοιδορούν την προσπάθεια σταθεροποίησης της χώρα, κάποιοι διπλωμάτες τους στην Ελλάδα, εξακολουθούν να συμπεριφέρονται, σα να βρίσκονται σε… αποικία τους» σχολιάζει μεταξύ άλλων ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Ψυχάρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης