Όταν σκεπτόμαστε μωρά, το μυαλό μας πηγαίνει σε πάνες, μπιμπερό και πιπίλες. Ήρθε η ώρα όμως να συμπεριλάβετε στη «λίστα» και τις γόβες στιλέτο!

Δύο μαμάδες από τις ΗΠΑ σχεδίασαν ψηλοτάκουνα παπούτσια για νεογέννητα. Ονομάζονται «Χιλάριους» και βγαίνουν σε έξι διαφορετικά σχέδια και χρώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αρχική ιδέα είχε η μία εκ των δύο μαμάδων, η Μπρίτα Μπέικον, όταν σε ένα πάρτι που είχε πάρει και το μωρό της, αναλογίσθηκε «δε θα ήταν ξεκαρδιστικό (hilarious) να φόραγε και η κόρη μου τακούνια;».

Τα περίεργα παπούτσια κατασκευάζονται από μαλακό υλικό και έχουν σατενιζέ όψη. Τα μεγέθη αντιστοιχούν σε μωρά από 0-6 μηνών και η τιμή τους ξεκινά από 18 λίρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις δύο πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας τους στα καταστήματα, οι 31χρονες μαμάδες πούλησαν πάνω από 2.000 ζευγάρια σε πελάτες από το Λονδίνο, την Ιρλανδία και το Βέλγιο. Στις ΗΠΑ τα πωλούν σε 50 μαγαζιά και επίσης διατίθενται και στο διαδίκτυο (http://www.heelarious.com/index.php).  

Μήπως είναι επικίνδυνα για τα μωρά;

Ο οργανισμός «Αγαπάτε τα παιδιά σας» σχολίασε: «Έχουν όλο τον καιρό μπροστά τους να μεγαλώσουν και φορέσουν γόβες στιλέτο. Αν και αυτά τα παπούτσια είναι πολύ χαριτωμένα, δεν είναι ασφαλή για την ανάπτυξη των μωρών».

Ωστόσο, οι «εμπνεύστριες» των Χιλάριους, απάντησαν: «Είναι μόνο για πλάκα, αλλά είναι και ασφαλή. Δε θα κάναμε τίποτα για να βλάψουμε τα μωρά μας».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης