Το πολύκροτο σίριαλ της μεταγραφής του Ντιόγο στον Ολυμπιακό φαίνεται πως θα έχει αίσιο τέλος για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Πορτουγκέζα έφτασε λίγο πριν τις 17.00 στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και, αφού αποθεώθηκε από 200 φίλους των “ερυθρολεύκων”, οδηγήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο 21χρονος επιθετικός θα παρακολουθήσει το βράδυ στις 22.00 από τις εξέδρες του “Καραϊσκάκη” το φιλικό του Ολυμπιακού με την Αλ Χιλάλ.

“Πλέον είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και “γαύρος”! Ήθελα από την πρώτη στιγμή να έρθω στον Ολυμπιακό. Υπήρχαν κάποια προβλήματα, επειδή η Πορτουγκέζα άλλαζε συνεχώς στάση. Μια ήθελε να με πουλήσει και μια να με κρατήσει. Είμαι χαρούμενος, γιατί όλα εξελίχθηκαν καλά. Θέλω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Νίκες και τίτλοι είναι οι στόχοι της ομάδας. Ξέρω σε ποιο ματς πρέπει να βάλω γκολ και είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό”, ήταν τα πρώτα λόγια του Ντιόγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, ο Ολυμπιακός επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του άλλον ένα επιθετικό, με τον Ράφικ Τζιμπούρ να φαντάζει η πιο εύκολη περίπτωση, ενώ οι φήμες για τον Νέρι Καστίγιο πληθαίνουν, την ώρα που ο Ερνάν Κρέσπο αποτελεί διακαή πόθο του Σωκράτη Κόκκαλη. Στους Πειραιώτες φαίνεται πως προτάθηκε ο πρώην “ερυθρόλευκος”, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, την περίπτωση του οποίου εξετάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τέλος, το πρωί πέρασε από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη ο Σωκράτης Κόκκαλης και είχε συνομιλία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης