ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. ΤΟΝ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ
2. ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ
3. ΤΟΝ “ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΦΕ” ΜΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ
4. ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΡΑΚΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
5. ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ


ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!

Μετά τις δηλώσεις Τσιτουρίδη, “στρώνουν” τις χωρίστρες στο Πασόκ, για τα συχαρίκια! Καλά αφεντικό, έμαθα ότι “μαλλί με μαλλί” (τρόπος του λέγειν) πιάστηκε ο Τσιτουρίδης με τον Ζαγορίτη. Ο ένας έλεγε ότι δεν είναι “γκούλαγκ” και “Γκουαντάναμο εδώ μέσα”… Φωνές σου λέω! Ακούστηκαν μέχρι το Σύνταγμα και ακόμα παραπέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, μετά και τις δηλώσεις του Τσιτου (το – ρίδη το κόβω για λόγους συντομίας), έχει χάσει η “βάση” κάθε ελπίδα (αυτό το έμαθα στο φαρμακείο, όπου και συνάντησα την πολιτική αναλύτριά μου, την χήρα Ναυάρχου, την γνωστή!).

Πρότειναν, λέει, και στον Νίκο Καραχάλιο να κατέβει υποψήφιος, αλλά τους αντιμετώπισε όπως η Ευγενία Μανωλίδου όταν της είπανε ότι αντί του “καφέ” θα παρουσιάσει το σόου με τους υποψήφιους χορευτές.

ΣΤΟ ΣΤΑΡ…

Μεγάλη στεναχώρια περνάει ο Σταμάτης Μαλέλης. Είναι σκασμένος. Εγώ θα γράφω όλη την αλήθεια πάντα γιατί θέλω να είμαι δίκαιη. Η Εύη Δρούτσα και ο χολερικός Αντώνης Κοκκορίκος σχολίασαν στην εκπομπή της Βάσιας Λόη τον Βαγγέλη Γκούμα. Τι είπανε; Είπανε αφεντικό για τα μαλλιά του και τα κιλά του. Είπανε ότι “βάφεται”, ότι έχει χάσει βάρος και ότι έχει μείνει “μισός”.

Τι ρώτησες; Πού το πρόβλημα, αφού όλοι βάφεστε; Δεν εννοούσανε στο πρόσωπο, αλλά στα μαλλιά. Η Δρούτσα, παιδί μου, είπε -αν είναι δυνατόν!- ότι ο Βαγγέλης έχει αλλάξει χρώμα στο κεφάλι του. Την στιγμή που το έλεγε, άκουγε ο Μαλέλης στο γραφείο… Του έρχεται ο τερπέτακλας. Καλεί σε άμεση έκτακτη σύσκεψη τους τεχνικούς του σταθμού. Με δεδομένο ότι ο Γκούμας είναι φυσικός, για να βγαίνει στον “αέρα” το κεφάλι του “κεραμιδομπορντοκοκκινοδαμασκηνί”, η “μείξη κοιμάται”… Καλεί, την “μείξη”, καλεί “την διεύθυνση φωτογραφίας”, καλεί “τους ηλεκτρολόγους”… ανακρίνει… και καταλήγουν όλοι στο ότι ο Κοκκορίκος και η Δρούτσα είναι εχθροί του ΣΤΑΡ! Ειδοποιείται με τελεσίγραφο το ΑΛΤΕΡ. Καταλαβαίνουμε ότι είναι θέμα “τιμής” να αποκατασταθεί η αλήθεια. “Το πήρα επάνω μου”. Η Δρούτσα ζήτησε συγνώμη και ο Κοκκορίκος συνέχισε τον υπονομευτικό του ρόλο.

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ “ΑΛΛΗ” !

Σου ορκίζομαι, μου το είπε ο Αντώνης (Κοκκορίκος). Πήγε το πρωί στον Φλας, η Κατερίνα, καλεσμένη το ξημέρωμα, “άλλη”! Δηλαδή πώς είδα εγώ την Βάσω στο δελτίο της Όλγας και αν δεν ήταν το “σούπερ” δεν θα έκανα ταυτοποίηση εξαιτίας του “καρέ”, έτσι και η Κατερίνα, μου είπε ο Αντώνης. Το τι όμορφη έχει γίνει, το τι λαμπερή, το τι φρέσκια, το τι καρακαλόνα…

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:

ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΟ ΣΚΟΙΝΙ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΤΡΕΜΗ… Η τιμωρία για την αδιακρισία μου είναι να πιστεύει το “σύμπαν – άπαν” ότι η Όλγα μού είπε και ότι εγώ το κρατάω κρυφό μυστικό. ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ. ΝΤΡΑΠΗΚΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!

ΣΥΜΠΟΝΕΣΤΕ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ – ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου βάφτισε το μωράκι της. Να ζήσει να είναι καλότυχο. Αλλά, όταν ακούω από την θεατρολόγο μαμά του να υποστηρίζει ότι το ντύνει με μαύρες μπλούζες με νεκροκεφαλές, του βάζει χρυσή πιπίλα, επιλέγει το μαύρο ως χρώμα στο κορδελάκι της μπουμπουνιέρας, του φοράει μαύρες κάλτσες και μαύρα παπούτσια… να μην ρωτήσω εγώ για το πώς θα το πάρουν, ως εικόνα, εννοώ, τα άλλα μωρά στην παιδική χαρά;

Καταρχήν, η χρυσή πιπίλα έχει βάρος. Θα την βγάλει το μωρό από το στόμα και πιθανόν να την “χώσει” στο κεφάλι του απέναντι μωρού. Επίσης, τα μωρά, πριν βγάλουν δόντια δεν εκτιμούν το στυλ του Κομπέιν… είναι λίγο πρόωρο. Αν δούνε τον ΙΓΚΥ ΠΟΠ σε μικρογραφία θα σκιαχτούνε. Μετά, ένας καλεσμένος (δεν έχει σημασία ποιος) αγόρασε για το μωρό “πιστωτική κάρτα”. Το κέφι που θα κάνει το μωρό με το δώρο δεν το συζητάω αφεντικό. Σκέψου ότι το μωράκι μπορεί να συναντηθεί στην παιδική χαρά με την δική σου την Σιένα. Κοντοχωριανοί είστε με την Μαριλένα, πιθανόν. Να σε δω τι θα κάνεις αν σου ζητήσει η μικρή πιστωτική κάρτα αντί για κουδουνίστρα. Πλάκα κάνω. Καταρχήν, τα μωρά έχουν γούστο και -ευτυχώς- ακόμη επιμένουν να παίζουν με παπάκια.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙΤΑΤΟ – ΚΑΡΑΜΕΡΟ

Ο Κανόνας συνήθως θέλει όσοι δουλεύουν περισσότερο να αξιοποιούνται λιγότερο . Αλλά να που από την μία η κρίση , από την άλλη το “ξεπάτωμα” που τράβηξαν τα δύο παιδιά και το κανάλι στο Μαρούσι τους αντάμειψε. Το ρεπορτάζ που έκανε θέλει τον ΑΝΤΕΝΑ να επιθυμούσε να τους “κλείσει” για 3 συν ένα χρόνια. Τα παιδιά επέμεναν στο 1 συν 1. Όμως, ο τρόπος που έχουν διατυπωθεί οι όροι του συμβολαίου είναι έτσι, ώστε φαίνεται καθαρά ότι το κανάλι επιθυμεί να τους αξιοποιήσει στον τομέα του ενημερωτικού τμήματος ως παρουσιαστές και σε άλλες πιθανόν ζώνες. Έτσι δεν αποκλείεται να τους δούμε και με δεύτερη εκπομπή μέσα στην χρονιά.

Τώρα… με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου το “γλυκό δεν φαίνεται να δένει”. Όμως τα δύο αγόρια επιθυμούν να έχουν γυναίκα –δημοσιογράφο– παρουσιάστρια, που να αναλάβει την παρουσίαση ειδικής θεματολογίας στην εκπομπή. Απαραίτητη προυπόθεση; “Να δένουν στην χημεία τους”.

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΝΙΑ ΘΡΑΣΚΙΑ

Με δεδομένο ότι η Ράνια ήταν μια πρόταση για να “παίξει” ως παρουσιάστρια του “καφέ” πέρυσι, την μετά Μουτσινά περίοδο, και που δεν ευδοκίμησε καθώς “έτρεχε” η συνεργασία της Ράνιας με το ΑΛΤΕΡ, πολλοί αναρωτήθηκαν αν ο Αντένα επιθυμεί και την εμπλοκή της κυρίας Θρασκιά στο πρωινό πρόγραμμά του.

Μέχρι στιγμής, το μόνο που είναι βέβαιο είναι ότι: Την Ράνια Θρασκιά το κανάλι την έχει προτείνει ως καλεσμένη στους Χαριτάτο – Καραμέρο, για την πρώτη εβδομάδα της εκπομπής. Αυτή είναι η πρόταση του καναλιού, γιατί νομίζω ότι η Ράνια θα δώσει την πρώτη της συνέντευξη ως μαμά στην Ελένη, μόλις ξαναβρεί το μαλλί της το χρώμα του.

Η ΤΕΝΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΕ 2000 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΕΙ ΑΝΤΕΝΑ;

Την εποχή που η Ευγενία Μανωλίδου έκανε δοκιμαστικά ως παρουσιάστρια του καφέ , ξέρω ότι η Τένια είχε προτείνει μια “ρουμπρίκα” που θα αφορούσε “συνταγές συμβίωσης” ..Το βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρον -δηλαδή: ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΩΝ Ή ΟΣΩΝ ΣΥΜΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ: ΑΦΟΥ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ;

Σε αυτά τα ερωτήματα θα απαντούσε η Τένια, η οποία είναι πρόθυμη να δώσει “τα φώτα” της πάνω σε αυτό το θέμα και στα αγόρια αν της το ζητήσουν.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

(Χώρος: Το σπίτι μου)

Εγώ μιλάω στο κινητό με την διευθύντρια που ζητά οπωσδήποτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ τηλεοπτικό. Της εξηγώ ότι με “τραβάνε” για να “γράψω σήμα αρχής” και θα είμαι αποκλεισμένη σε μία υπόγα… Είμαι μπροστά στον υπολογιστή και θέλω να συνδεθώ με ζούγκλα να στείλω κείμενο… Το Ίντερνετ σέρνεται… το κείμενο δεν φεύγει, το ένα σκυλί δεν έχει πάνες και φαγητό. Έχω δίπλα μου ένα σφυρί, το οποίο περιμένει πότε ο δικός μου θα θυμηθεί να αγοράσει “καρφιά” να κρεμάσω το κάδρο της γιαγιάς Ευθαλείας, το μυαλό μου έχει γίνει σάλτσα και ο δικός μου -σκέψου θράσος!- μου “κάνει ματάκια”!!!

Τι ήτανε να το δω; “ΕΧΩ ΣΗΜΑ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ;;; ΕΙΣΑΙ… ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;;; Και το σκυλί δεν έχει πάνες, και ένα καρφί περιμένω μία εβδομάδα και…”

…Καταλαβαίνεις αφεντικό;;;

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης