Η ώρα της δικαστικής κρίσης έφτασε για την, 52 χρόνων, Ευαγγελία Ζιάγκα, η οποία σύμφωνα με αποκάλυψη που έγινε τον Ιούνιο του 2010, ένα χρόνο νωρίτερα είχε «τσιμεντώσει» στο μπάνιο της πολυτελούς μεζονέτας στην οποία διέμενε στο Διακοφτό, τον 42 χρόνων, Τάσο Τσαγκαρόπουλο.

Ο καταγόμενος από τη Ζάκυνθο επιχειρηματίας, αγνοούνταν για περισσότερο από ένα χρόνο και συγκεκριμένα από τις 23 Μαΐου του 2009.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης έγινε τον Ιούνιο του 2010, όταν μια ανώνυμη επιστολή, που έφτασε στα χέρια της δικηγόρου του άτυχου επιχειρηματία, Μαρίας Οικονόμου, υποδείκνυε το σημείο όπου ήταν θαμμένος ο άντρας. Πράγματι, το περιεχόμενο της επιστολής επιβεβαιώθηκε και όταν οι αστυνομικοί πήγαν στη μεζονέτα, βρήκαν τον Τσαγκαρόπουλο θαμμένο στο τζακούζι.

Η «Μαύρη Χήρα» αρχικά ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα είχε τελεστεί από τον 65 χρόνων σύντροφό της, ο οποίος ωστόσο αποδείχτηκε ότι ήταν ήδη νεκρός, έχοντας αφήσει την τελευταία του πνοή σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν, πάσχοντας από καρκίνο.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πτώμα χτισμένο στο τσιμέντο

Ομολόγησε το έγκλημα η «γυναίκα αράχνη»

Νέα τροπή στην υπόθεση της «μαύρης χήρας»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης