Ενός κακού μύρια έπονται» λέει ο θυμόσοφος λαός, ο οποίος επαληθεύτηκε για ακόμη μία φορά. Μετά τον τραυματισμό του Derbyshire και την αναστάτωση που προκάλεσε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού η απόλυση του Temuri Ketsbaia από τον πάγκο της ομάδας, ήρθε σήμερα ο τραυματισμός του Luciano Galletti και έδεσε το… γλυκό.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συγκεκριμένα ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο και αποχώρησε από το κανονικό πρόγραμμα, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 29χρονος άσος έτσι θα απουσιάσει από τον αυριανό παιχνίδι με την Alkmaar στο «Καραϊσκάκη» για την πρεμιέρα  των ομίλων του Champions League, ενώ είναι πολύ πιθανό να χάσει και τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.  Αύριο ο «Λούτσι» θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί.

Στην αποστολή που αποσύρθηκε στου Ρέντη, ενόψει του αυριανού αγώνα συμπεριλήφθησαν 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Νικοπολίδης, Pardo, Diogo, Domie, Dudu, Γκαλίτσιος, Oscar, Ledesma, Leonardo, Mellberg, Μήτρογλου, Πάντος, Αβ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Raul Bravo, Στολτίδης, Τοροσίδης, Zairi, Zewlakow.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης