Ο θάνατος του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού, Patrick Swayze, ο οποίος «έφυγε» χθες το βράδυ σε ηλικία 57 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο, συγκίνησε όλον τον κόσμο.

Φίλοι και συνάδελφοί του, άνθρωποι που γνώρισε και συνεργάστηκε μαζί τους σε μια μακρά καριέρα στο Χόλυγουντ, εξέφρασαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο τη λύπη τους για τον πρόωρο χαμό ενός μεγάλου ηθοποιού και καλού ανθρώπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 Demi Moore

Η Demi Moore, συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία-σταθμό στις καριέρες και των δύο, «Ghost», έγραψε ανάμεσα σε άλλα στην προσωπική σελίδα στο Twitter: «Και τα λόγια του Sam στη Molly (οι κεντρικοί χαρακτήρες στην ταινία)… «Είναι καταπληκτικό Molly. Την αγάπη που νιώθεις μέσα σου, την παίρνεις μαζί σου». Σε αγαπώ και θα μου λείψεις Patrick».

Η Whoopi Goldberg, που επίσης έπαιξε δίπλα στον Swayze στο «Ghost», είπε: «Ο Patrick ήταν ένας πραγματικά καλός άνθρωπος, αστείος και ένας άνθρωπος στον οποίο χρωστάω τόσα πολλά, που ποτέ δεν θα μπορέσω να ξεπληρώσω. Πιστεύω στο μήνυμα του «Ghost», οπότε θα είναι πάντα κοντά μου».

Η γυναίκα που αγάπησε στην ταινία «Dirty Dancing», Jennifer Grey, δήλωσε: «O Patrick ήταν ένας σπάνιος και πανέμορφος συνδυασμός ωμής αρρενωπότητας και μοναδικής χάρης. Υπέροχος και δυνατός, ήταν πάντα ένας αληθινός καουμπόι με μια ευαίσθητη καρδιά. Δεν φοβόταν τίποτα και πάντα επέμενε να κάνει ο ίδιος τα επικίνδυνα γυρίσματα, οπότε η μάχη που έδωσε με τον καρκίνο δεν με εξέπληξε που ήταν τόσο θαρραλέα και αξιοπρεπής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 Kristin Scott Thomas

Η Kristin Scott Thomas, που πρωταγωνίστησε μαζί με τον Swayze στην ταινία του 2005 «Keeping Mum», συγκλονισμένη και με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε από το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο, μόλις έμαθε τα μαντάτα του θανάτου του 57χρονου ηθοποιού.

Ο Rob Lowe, που πρωταγωνίστησε μαζί με τον Swayze σε δύο ταινίες, είπε για τον εκλιπόντα ηθοποιό, αφού τον χαρακτήρισε ως αδερφό του: «O Patrick έζησε χίλιες ζωές σε μία. Ήταν ένας άψογος χορευτής, έγραψε επιτυχημένα τραγούδια, πρωταγωνίστησε σε καταπληκτικές ταινίες και ήταν και τέλειος ιππέας αλόγων. Αλλά αυτό που θα θυμάμαι όμως πιο έντονα από εκείνον, είναι η μοναδική ιστορία αγάπης του με τη σύζυγό του, Lisa».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης