Κάλεσμα στους ψηφοφόρους να εμπιστευθούν και να ψηφίσουν το ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές, «ακόμη και όσοι δεν συμφωνούν σε όλα τα σημεία μαζί του», απηύθυνε το απόγευμα της Κυριακής από το ΣΕΦ σε ομιλία του για τα 95 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής επιτροπής του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο ίδιος εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για «παλαιοπασοκική γραμμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα του εορτασμού των 95 χρόνων του ΚΚΕ από την Κομματική Οργάνωση Αττικής, στο ΣΕΦ, γιατί όπως επεσήμανε «στον Πειραιά πριν από 95 χρόνια πραγματοποιήθηκε το 1ο ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΕΚΕ – που στο 3ο του συνέδριο μετονομάστηκε σε Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας».

Ο ίδιος έκανε λόγο για 95 χρόνια αγώνων και θυσιών μαζί με μια ιστορική αναδρομή που διέτρεξε διάφορα στάδια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, όπως την περίοδο του φασισμού και της χούντας.

Είπε ότι το ΚΚΕ κάνει την αυτοκριτική του πως τόλμησε και τολμά να μελετά το παρελθόν του, να βγάζει πολύτιμα συμπεράσματα, να διορθώνει τα λάθη του, να επεξεργάζεται τη στρατηγική του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης πρόσθεσε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι «αυτός που θέλει εν ονόματι μάλιστα της Αριστεράς να υλοποιεί τις φιλομονοπωλιακές συνταγές διαχείρισης τύπου ΔΝΤ», αυτός που διαφημίζει το μοντέλο made in USA» όπως είπε χαρακτηριστικά ο Δημ. Κουτσούμπας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης