Όχι θα αφήσουν ήσυχο στον τάφο του τον Αλέξη Γρηγορόπουλο. Όσο τους παίρνει θα καπηλεύονται τη δολοφονία του 16χρονου. Επιτέλους! Ποιο είναι το ηρωικό, αντιστασιακό και επαναστατικό, που διέπραξε το παλληκαρόπουλο, ώστε να τιμάται η μνήμη του. Και κάθε χρόνο να αναστατώνεται η Αθήνα. Οι άνθρωποι είναι κανίβαλοι.

Ένας κακός αστυνομικός σκότωσε έναν πολίτη. Αυτό, δηλαδή, που έγινε το «πέτυχε» ο δολοφόνος, όχι ο Γρηγορόπουλος που πήγε τζάμπα. Και επειδή ένα κάθαρμα είτε από πρόθεση, είτε κατά λάθος ξάπλωσε έναν αθώο θα στήνονται πανηγύρια στους δρόμους;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τις σημερινές «κινητοποιήσεις» δεν τιμούν κανέναν Γρηγορόπουλο. Το πρόβλημά τους είναι η αστυνομία, όχι η κακή αστυνομία. Δεν γουστάρουν αστυνομία.

Εγώ την θέλω την αστυνομία. Δυστυχώς, παρ’ ό,τι την πληρώνω σα φορολογούμενος δεν έχω αστυνομία. Μία αστυνόμευση της πλάκας έχω. Όπως δεν έχω κράτος, γενικώς.

Η ανυπαρξία του κράτους, άλλωστε, η γελοιότητα του κράτους επιβεβαιώνεται με το να επιτρέπεις την κατάληψη κεντρικών δρόμων της πρωτεύουσας επειδή εκτροχιάστηκε ένας μπάτσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΕΠΙΔΕΙΞΗ φασισμού με την άδεια από τον τάφο του Γρηγορόπουλου, γράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης