Αναχώρησε σήμερα το πρωί η Εθνική Ελλάδος με προορισμό τη Μπρατισλάβα, για τον φιλικό αγώνα με τη Σλοβακία, την Τετάρτη το βράδυ (21:15), που θα αποτελέσει ένα καλό τεστ ενόψει των αγώνων με το Λουξεμβούργο (6/9) και τη Λετονία (10/9) για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010.

Στην αποστολή ο Ότο Ρεχάγκελ κάλεσε τρία νέα πρόσωπα, τους Νίνη, Παπασταθόπουλο και Αβραάμ Παπαδόπουλο, τους οποίους ο Γερμανός προπονητής υπολογίζει και θέλει σταδιακά να τους ενσωματώσει. Παρά το γεγονός όμως ότι κλήθηκαν δυο κεντρικοί αμυντικοί, δεν αναμένεται να αλλάξει άμεσα η τετράδα της άμυνας, με τους Δέλλα και Κυργιάκο να έχουν το προβάδισμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή της Εθνικής αποτελούν οι:

Αμανατίδης, Λυμπερόπουλος (Άϊντραχτ Φρανκφούρτης), Σεϊταρίδης (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κατσουράνης (Μπενφίκα), Χαριστέας (Νυρεμβέργη), Γκέκας (Λεβερκούζεν), Παπασταθόπουλος (Τζένοα), Δέλλας (Ανόρθωση), Σαμαράς (Σέλτικ), Τοροσίδης, Πατσατζόγλου, Α. Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Νίνης, Καραγκούνης, Βύντρα, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Τζιόλης (Παναθηναϊκός), Κυργιάκος, Μπασινάς (ΑΕΚ), Τζόρβας (ΟΦΗ), Χαλκιάς (ΠΑΟΚ)

Τέλος τα νέα του καθήκοντα θα αναλάβει ο Τάκης Φύσσας, ως τεχνικός διευθυντής, με τον Βασίλη Γκαγκάτση να τον παρουσιάζει και επίσημα. Με τους περισσότερους πάντως από τους διεθνείς γνωρίζεται μέσω της κοινής τους θητείας στην Εθνική και αυτός ήταν ο βασικότερος λόγος που επελέγη γι’ αυτό το πόστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης