Οι αποδοχές του Στουρνάρα είναι ίσες με εκείνες που «τσεπώνει» ένας υπάλληλος Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) της Βουλής.

«Με αυτές τις ανοησίες ταΐζουν τον κόσμο να λέει “βαράτε τη Βουλή”» είπε οργισμένος ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης ενοχλημένος από το δημοσίευμα και την είδηση για τις χαμηλές αποδοχές του «τσάρου» της Οικονομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν ολίγοις ο Απόστολος Κακλαμάνης μας είπε πάλι ότι «για όλα φταίνε οι δημοσιογράφοι», αφού ξεκίνησε από το σχετικό δημοσίευμα το οποίο θα γράφτηκε προφανώς με δόση ειρωνείας και κατέληξε στον μόνιμο… καημό του. Τους υπαλλήλους της Βουλής και το σφάγιασμα που τους έγινε στο μηνιάτικό τους.

«Εσείς ξέρετε ότι αυτοί οι άνθρωποι, οι υπάλληλοι της Βουλής, έχουν μία περικοπή 56% – 57% των αποδοχών τους. Κι όμως, αυτά περνούσαν στον κόσμο. Για την ουσία εχθές, ελάχιστα άκουσα εγώ από πολλούς εξ ημών…» συμπλήρωσε.

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευ. Μεϊμαράκης: Αυτό είναι μια αρρώστια του Κοινοβουλίου και αυτό αποτελεί και αντικείμενο εκμετάλλευσης σε τέτοιο σημείο ώστε άκουσα, κύριε Πρόεδρε, και πρέπει να το πω –ίσως γραφτεί να ακουστεί ή όποιοι το ακούν-σε εκπομπή ότι ο Υπουργός Οικονομικών, ο κ. Στουρνάρας – ξέρουμε ότι ούτε οι αποδοχές των Υπουργών είναι μεγάλες…

Υ.Σ: Γιατί μαλώνετε, κύριοι; Τα πράγματα είναι απλά και εύκολα. Μας δίνει ο κύριος Στουρνάρας το εκκαθαριστικό με το πόσα εισπράττει το μήνα κι ούτε γάτα ούτε παρερμηνεία. Όχι όμως να μας δίνετε πόσο παίρνει ο Βουλευτής Α’ Ζώνης, ο Βουλευτής Β’ Ζώνης και ο Βουλευτής Γ’ Ζώνης.

Λοιπόν, το εκκαθαριστικό σας στη δημοσιότητα, ώστε να μην μπορεί κανείς δημοσιογράφος να γράψει ή να πει κουβέντα. Κανείς, αλλά τολμήστε το, γιατί το Υπουργείο Οικονομικών θυμίζει και λίγο Βατοπέδι. Άβατο, εννοώ….

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης