Έκθεση Έργων Σπουδαστών τομέα art & design ΙΙΕΚ D.O.M.I. σε συνεργασία με το ΚΕΑΣ (Κέντρο Έρευνας Ανθρώπινων Συμπεριφορών).

Ζούμε σε μια εποχή που μπορεί να χαρακτηριστεί ανάλογα με την οπτική γωνία και τις εμπειρίες του κάθε ανθρώπου. Φαίνεται όμως, πως κυριαρχεί ένα απαισιόδοξο κλίμα συνοδευόμενο από μεγάλη αβεβαιότητα και χιλιάδες αναπάντητα ερωτήματα των νεολαίων, ερωτήματα, που αφορούν στην εκπαίδευση, στη διασκέδαση, στην εργασία, στη ζωή…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς στο Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. διαλέξαμε μέσα σε συνθήκες κρίσης να πρωτοπορήσουμε, οργανώνοντας τη δουλειά μας, αυξάνοντας τη δημιουργικότητα μας, μεταδίδοντας τις γνώσεις και την εμπειρία μας ώστε να χρησιμοποιηθούν χρηστικά και ωφέλιμα. Σε αυτή την πορεία συναντηθήκαμε με το Κέντρο Έρευνας Ανθρώπινων Συμπεριφορών και αποφασίσαμε να δυναμώσουμε τις ελπίδες μας και να κάνουμε μια «καινούρια ΑΡΧΗ».

Μας συνδέει η κοινή απόφαση να παλέψουμε και να δημιουργήσουμε σχέσεις και δομές που επιτρέπουν στους νεολαίους να αποκτήσουν πρόσβαση στις δυνατότητες τους και να αναπτύξουν δεξιότητες εκεί που δεν φαίνονταν να υπάρχουν πριν. Να βρουν τρόπους να εκφράσουν τον εαυτό τους και τεχνικές να εκφραστούν μέσα από αυτό.

Στα εγκαίνια των καινούριων εγκαταστάσεων – έργο Ζωής για τους ανθρώπους του ΚΕΑΣ – εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας αλλά και σηματοδοτούμε την έναρξη της εκπαιδευτικής μας χρονιάς με μια εικαστική έκθεση των σπουδαστών του τομέα Art & Design. Με ιδέες, δημιουργικότητα, όρεξη και θέληση για να προχωρήσουμε στο δρόμο μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είμαστε περήφανοι και ναι, νιώθουμε ότι Είμαστε μόνο στην ΑΡΧΗ!

6, 7, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Είσοδος Ελεύθερη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΑΒΑΛΛΟΤΙ 19 ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ

Δείτε την είδηση στο site μας: http://domi-iek.gr/node/205

Κατεβάστε την αφίσα: http://domi-iek.gr/newsletter/domi-keas.pdf

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης