Την ικανοποίησή του για την πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να εμπλακεί και στην ΠΑΕ εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη. Είναι μια οικογένεια εύρωστη η οποία έχει επενδύσει στο μπάσκετ ίσως και πάνω από 100 εκατ. ευρώ. Με μεγάλη χαρά περιμένουμε να έρθουν και να αναλάβουν την οργάνωση και να συνεχίσουν την αναδιοργάνωση για την ανασύσταση του Παναθηναϊκού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν έχει γίνει συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τόνισε: «Όχι ακόμα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει».

Για το ενδεχόμενο να θέσει προϋποθέσεις ανέφερε: «Δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση. Απλά μην ξεχνάτε ότι είμαι πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» και όχι ιδιοκτήτης. Θα γίνει μία ΓΣ και αν η πρόταση είναι καλή κάτι για το οποίο είμαι σίγουρος, γιατί είναι μία οικογένεια εύρωστη και θέλει να επενδύσει σημαντικά ποσά, θα κάνουμε μία θετική εισήγηση για να πάρει την απόφασή της».

Τέλος, αναφορικά με το αγωνιστικό μέρος, επισήμανε: «Όταν κερδίζεις τα πράγματα είναι καλά. Εγώ μιλάω στα δύσκολα. Η ομάδα πήγε καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης