Ο Λευτέρης Πίππος στέφθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά πρωταθλητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ταχύτητας και συγκεκριμένα στην κατηγορία Sport Stock.

Ο αναβάτης της ΚΤΜ ακολούθησε αγώνα στρατηγικής στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης, αφού χρειαζόταν μόλις 4 βαθμούς ώστε να κερδίσει το πρωτάθλημα. Απέφυγε να εμπλακεί σε ανούσιες μάχες και κατάκτησε την 6η θέση που του έδωσε τελικά 10 βαθμούς και την άνετη πρωτοπορία στη βαθμολογία του θεσμού. Ο Λευτέρης Πίππος ολοκλήρωσε τη χρονιά με δύο νίκες, δύο δεύτερες θέσεις, μία τρίτη θέση και μία έκτη θέση συγκεντρώνοντας τελικά 116 βαθμούς. Στη 2η θέση του πρωταθλήματος τερμάτισε ο Αριστείδης Γκιζίνος, με τρίτο, τον Μιχάλη Σπηλιώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωταθλητής Ελλάδος δήλωσε για την μεγάλη του επιτυχία: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφεραΟ Λευτέρης Πίππος να κερδίσω ένα ακόμη πρωτάθλημα, το οποίο για εμένα είναι σημαντικότερο από το περσινό, διότι το περσινό ήρθε με τρόπο που αμφισβητήθηκε. Ήθελα όσο τίποτε άλλο αυτό το πρωτάθλημα τόσο για μένα όσο και για την ΚΤΜ. Φέτος, στην αρχή της σαιζόν, δεν ξέραμε εάν θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά με την υποστήριξη που βρήκαμε ξεκινήσαμε έναν μεγάλο αγώνα, για να καταφέρουμε να συμμετάσχουμε τελικά. Οφείλω ένα ευχαριστώ στο εργοστάσιο της KTM και στους ανθρώπους που την εκπροσωπούν στην Ελλάδα. Επίσης τους ανθρώπους που αποτελούν το Orange Family Team που βοήθησαν να αγοραστεί το ΚΤΜ RC8 R με το οποίο αγωνιστήκαμε. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας και τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και να πω άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βασίλη Γούλα, τον μηχανικό μου, που ετοιμάζει πάντα άψογα τη μοτοσικλέτα ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα και φυσικά στην οικογένειά μου και στους φίλους μου που πάντα με στηρίζουν. Σημαντική ήταν η βοήθεια που είχα από τον προπονητή μου Γιάννη Μπούστα, την Ειρήνη Μπούστα, τον Κώστα Δάλα και τον Μάνο Πετρόπουλο. Κατά τη γνώμη μου κάναμε μια πολύ καλή χρονιά, σταθήκαμε αντάξιοι απέναντι στον ανταγωνισμό, καταφέραμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα και αυτό έφερε τον τίτλο».

 

Η πορτοκαλί ομάδα πανηγυρίζει έναν ακόμα τίτλο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτος για δεύτερη συνεχή χρόνια…

   

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης