Δριμεία επίθεση κατά του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού εξαπέλυσε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε ομιλία της στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με την κα Παπαρήγα χαρακτήρισε τον ΛΑΟΣ «ένα αδίστακτο κόμμα σε διατεταγμένη υπηρεσία, που απευθύνεται στο λαϊκό κόσμο για να τον εκμαυλίσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την γγ του ΚΚΕ θα είναι «τραγικό λάθος του εργαζόμενου λαού και ιδιαίτερα των υποψιασμένων, αν ενστερνισθούν την άποψη ότι η εκλογική αναμέτρηση είναι ένα ντέρμπι Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ».

Αυτό που θα μετρήσει την επόμενη μέρα, σύμφωνα με την κα Παπαρήγα, θα είναι ο συσχετισμός των δυνάμεων μεταξύ των μονοπωλίων και των εργαζομένων και για το σκοπό αυτό, έχει ιδιαίτερη σημασία «ένα δυνατό ΚΚΕ και στην τρίτη θέση στη Βουλή».

Υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει μία αυτοδύναμη κυβέρνηση, καθώς «το δεύτερο σενάριο για κυβερνήσεις συνεργασίας δεν προχωράει καλά, εφόσον η συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγους ‘κουτσαίνει’».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενη στο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι πέρα από τις ιδεολογικές διαφορές που έχει το ΚΚΕ υπάρχει και το γεγονός ότι το κόμμα αυτό «υπήρξε το δεξί χέρι της σπίλωσης της ιστορίας του αριστερού κινήματος. Είναι ένα κόμμα αφερέγγυο και αναξιόπιστο, αφού δηλώνουν ότι μετά τις εκλογές θα αποφασίσουν από το ποιον αρχηγό θα έχουν μέχρι τη στάση τους απέναντι στη σοσιαλδημοκρατία».

Για την αποχή τόνισε ότι «δεν βοήθησε στις ευρωεκλογές, πήγε στράφι, καλλιεργεί την αποστασιοποίηση, την αποπολιτικοποίηση και τον ωχαδερφισμό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης