Καρδιοχτύπησε η Λίβερπουλ στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στη Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός», με τον Τόρρες να δίνει τη λύση με γκολ στο 83’ της αναμέτρησης και τους τρείς βαθμούς στην ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

Στα σημαντικότερα ματς της ημέρας η Άρσεναλ επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον, η Μπλάκμπερν κέρδισε στο «Γκούντισον Παρκ» την ‘Εβερτον με 3-2, ενώ η Μίντλεσμπρο νίκησε την φιλόδοξη φέτος Τότεναμ με 2-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα γκολ του Σαμίρ Νασρί μόλις στο 4’ ήταν αρκετό για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ για να ξεκινήσει καλά η φετινή χρονιά για τους «κανονιέρηδες». Η Άρσεναλ θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα τέρματα με τους Αντεμπαγιόρ και Μπέντνερ.

Στο «Γκούντισον Παρκ» έγινε αναμφίβολα το ματς της ημέρας. Η Μπλάκμπερν, με τον Πολ Ινς να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των «ρόδων», προηγήθηκε της Έβερτον με τον Νταν στο 22’. Ωστόσο οι «εφοπλιστές» γύρισαν το ματς με γκολ των Αρτέτα στο 45’ και τον Γιακούμπου στο 64’. Η Μπλάκμπερν δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και έφερε το ματς στα ίσα με τον Σάντα Κρους δυο λεπτά μετά. Το φινάλε ήταν συγκλονιστικό με τον Όιγερ να χαρίζει τη νίκη στη Μπλάκμπερν με γκολ στις καθυστερήσεις.

Στο «Ρίβερσαϊντ» όλα έδειχναν ότι η αναμέτρηση Μίντλεσμπρο-Τότεναμ θα έληγε χωρίς τέρματα, όμως η «Μπόρο» σημείωσε τρία τέρματα, με το σκορ να λήγει 2-1! Στο 71’ ο Γουίτερ έκανε το 1-0 και ο Μίντο στο 85’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 90’ η Τότεναμ μείωσε με αυτογκόλ του Χουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 16/8

Σάντερλαντ-Λίβερπουλ 0-1

Άρσεναλ-Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον 1-0

Έβερτον-Μπλάκμπερν 2-3

Μίντλεσμπρο-Τότεναμ 2-1

Χαλ-Φούλαμ 2-1

Μπόλτον-Στόουκ Σίτι 3-1

Γουέστ Χαμ-Γουίγκαν 2-1

Την Κυριακή 17/8 αγωνίζονται:

Τσέλσι-Πόρτσμουθ

Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ-Νιούκαστλ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης