Την απόφαση να μην αγωνιστεί ξανά με την Εθνική ομάδα του ποδοσφαίρου ανακοίνωσε με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης εξέφρασε την πικρία του και άφησε αιχμές για τον Ότο Ρεχάγκελ, λέγοντας πως θα ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα.

«Σεβόμενος τους συναδέλφους μου, τον τεχνικό διευθυντή, Τάκη Φύσσα, και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, δεν θέλω να αναφερθώ στους λόγους», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος άσος, ο οποίος ευχήθηκε να προκριθεί η εθνική στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο μέλλον, από κάποιο άλλο πόστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τη μετεγγραφή του Γιούρκα Σεϊταρίδη στον Παναθηναϊκό, ο Λυμπερόπουλος είπε: «Δεν αισθάνομαι αδικημένος από τον Παναθηναϊκό. Όσο περνάει ο καιρός, καταλαβαίνεις κάποια πράγματα. Αισθάνομαι γεμάτος από αυτά που έκανα στον Παναθηναϊκό και μετά στην ΑΕΚ. Όσον αφορά τον Γιούρκα, τα χρόνια που τον έζησα έχει αδικήσει τον εαυτό του. Πληροί τις προϋποθέσεις να αγωνίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Αν ο Γιούρκας δουλέψει στο… κόκκινο, μπορεί να φύγει ξανά για το εξωτερικό».

Τέλος, σε ερώτηση αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, απάντησε: «Έχω δηλώσει ότι δεν μπορείς να αποκλείεις τίποτα. Αν ήταν να τελειώσω τώρα το ποδόσφαιρο, θα ήθελα αυτό το πράγμα να γίνει σε υψηλό επίπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης