Μια ανακάλυψη που θα ζήλευαν πολλοί έκαναν παιδιά στην αυλή του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες, όταν ξέθαψαν μια μεταλλική πράσινη Ferrari Dino 246 GTS.

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές, εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. Αυτός ήταν ο Rosendo Cruz από την Αλάμπρα της Καλιφόρνια. Ο Cruz είχε ήδη καταγγείλει την κλοπή του οχήματός του, το οποίο αγόρασε το 1974 έναντι 18.000 δολαρίων περίπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πώς αλλά και το γιατί βρέθηκε η κλεμμένη Ferrari θαμμένη στον κήπο ενός σπιτιού παρέμενε μυστήριο, μέχρι τη στιγμή που η αστυνομία βρήκε νέα στοιχεία για τον ιδιοκτήτη της. Τελικά, όπως αποκαλύφθηκε, ο Cruz «προσέλαβε» κάποια άτομα για να κλέψουν το όχημά του, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει τα χρήματα της ασφάλειας.

Οι άπληστοι κλέφτες, όμως, προφανώς είχαν άλλα σχέδια για το όμορφο αυτοκίνητο. Αντί να το πετάξουν στη θάλασσα, όπως ήταν το αρχικό σχέδιο, το έθαψαν στο χώμα, για να επιστρέψουν και να το πάρουν αργότερα, όταν η ιστορία θα είχε ξεχαστεί. Ευτυχώς, το αυτοκίνητο θάφτηκε σε ξηρή άμμο, γεγονός που βοήθησε στο να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση όσο ήταν θαμμένο.

Έπειτα από δημοπρασία, η εν λόγω Ferrari αγοράστηκε από έναν μηχανικό αυτοκινήτων που δαπάνησε ένα σχετικά μικρό ποσό σε σύγκριση με την πραγματική της αξία. Ο νέος της ιδιοκτήτης με τις γνώσεις που είχε κατάφερε να διορθώσει τις ζημιές και να τη μετατρέψει ξανά σε ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης