Με την κοιλίτσα φουσκωμένη και τον πελαργό σε αναμονή, το διάσημο «κουνελάκι» του Playboy, Kendra Wilkinson, έκανε ένα πάρτι για τους φίλους της με πολλά δώρα, για να γιορτάσουν όλοι μαζί τον ερχομό του μωρού. Σε μια τόσο μεγάλη χαρά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μέχρι τώρα συγκάτοικοί της, δηλαδή τα άλλα δύο σέξι «κουνελάκια», Bridget Marquardt and Holly Madison. Μάλιστα, η δεύτερη, από τη χαρά της, εμφανίστηκε με ένα φόρεμα γεμάτο μπαλόνια..

Αντίθετα, ο ηλικιωμένος αλλά δυναμικός Hugh Hefner, γνωστός για την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο, είχε παρέα του τρεις άλλες ξανθιές καλλονές. Η άλλοτε σκανδαλιάρα μέλλουσα μαμά, Kendra, δεν αποχωρίζεται πλέον το σύντροφο της, Hank Baskett. Μαζί αναμένουν το μωρό τους, το οποίο θα είναι κοντά τους τα Χριστούγεννα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο γιος τής Kendra θα «χτυπά» για χρόνια στη μαμά του πόσο λάθος έκανε που δεν τον περίμενε να γεννηθεί πρώτα… για να κάνει ένα τέτοιο πάρτι γεμάτο εντυπωσιακές γυναίκες! Εξάλλου αφορούσε στον ίδιο… Δίκιο θα έχει το παιδί!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης