Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραμένει ντόμπρος, έτοιμος να πάρει εκείνο το «μελιτζανί» χρώμα απέναντι σε όποιον θεωρήσει πως τον προσβάλλει με τα λεγόμενα και τη συμπεριφορά του.

Μπορεί πλέον να βρίσκεται στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και να έχει καταφέρει εκ νέου να καταπλήξει την Ευρώπη με τη δουλειά του, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν ξεχνάει τις μπασκετικές του ρίζες. Η νέα του ομάδα ταξίδεψε στο Βελιγράδι, προκειμένου να αγωνιστεί ενάντια στην Παρτιζάν. Την Παρτιζάν που του έδωσε την ευκαιρία να γευτεί για πρώτη φορά το νέκταρ της ευρωπαϊκής κορυφής ως προπονητής, έχοντας μεταξύ άλλων ως παίκτες τα μετέπειτα αστέρια της Εθνικής Σερβίας (Τζόρτζεβιτς, Ντανίλοβιτς). Την Παρτιζάν με την οποία έριξε στο καναβάτσο τη μεγάλη Μπανταλόνα των Βιγιακάμπα, Μοράλες, Μαρτίνεθ, αδελφών Γιοφρέσα και Κορνέλιους Τόμπσον στον αλησμόνητο τελικό της Πόλης το 1992 με εκείνο το buzzer beater του Τζόρτζεβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κάμερα «συνέλαβε» τον μεγάλο προπονητή να ενώνει τη φωνή του με τους οπαδούς της Παρτιζάν, ψιθυρίζοντας τον ύμνο της ομάδας όπου λατρεύτηκε όσο λίγοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης