Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και άλλοι έξι τραυματίστηκαν σε ένοπλο περιστατικό βίας που σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο πριν λίγες ώρες στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ.

Η αστυνομία αναζητά δύο άνδρες που εγκατέλειψαν το σημείο μετά τους πυροβολισμούς με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα ως βασικούς ύποπτους για το μακελειό. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας της πόλης του Ντιτρόιτ, οι ύποπτοι αντάλλαξαν πυροβολισμούς με δύο από τα θύματα μέσα σε κομμωτήριο που στεγάζεται σε εμπορικό κέντρο της πόλης. «Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για περίπτωση οικονομικών διαφορών, δεν έχουμε ιδέα », δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας, Τζέιμς Κρέγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πόλη του Ντιτρόιτ και πρώην ναυαρχίδα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία κήρυξε πτώχευση τον περασμένο Ιούλιο, έχει τα τελευταία 40 χρόνια αλματώδη αύξηση στα ποσοστά εγκληματικότητας. Λόγω των συσσωρευμένων οικονομικών προβλημάτων έχει χάσει μέσα σε 60 χρόνια το ήμισυ του πληθυσμού της. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ώρες το Ντιτρόιτ εξέλεξε τον Μάικ Ντούγκαν ως νέο δήμαρχο με τους πολίτες να ελπίζουν ότι η νέα δημοτική αρχή θα συμβάλει στην επίλυση των ατελείωτων προβλημάτων τους.


Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης