Μπορεί η κωμική ηθοποιός και παρουσιάστρια να είναι γνωστή για το απρόβλεπτο του χαρακτήρα της και το πόσο ετοιμόλογη είναι, αλλά ο καλεσμένος στην πρεμιέρα του σόου της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο διάσημος David Beckham, την άφησε άφωνη με την έκπληξη που της ετοίμασε και… αποκάλυψε ζωντανά στην εκπομπή.

Ο άσος των Los Angeles Galaxy απάντησε με τον πιο γραφικό τρόπο στην ερώτηση της οικοδέσποινας για το αν θα έκανε ποτέ το όνομά της τατουάζ στο σώμα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντί να σαστίσει, αφού στο κοινό ήταν και η σύζυγός του Victoria με τα παιδιά τους, Romeo και Cruz, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής σηκώθηκε, ανέβασε το πουκάμισό του και άφησε να φανεί το εσώρουχό του, το οποίο ήταν ειδική παραγγελία «μάρκας»… ellen!

Έτσι ο David Beckham «απάντησε» με τον καλύτερο τρόπο στην «πρωτοβουλία» της Ellen DeGeneres, η οποία στο πλαίσιο της διαφήμισης για την πρεμιέρα της εκπομπής είχε φροντίσει να γεμίσουν οι δρόμοι με τις αφίσες από την καμπάνια του Emporio Armani με πρωταγωνιστές τον ποδοσφαιριστή και τη Victoria Beckham, αλλά με το δικό της πρόσωπο στη θέση της συζύγου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης