…Google Android Λειτουργικό Σύστημα και δυνατότητα αλλαγής καλύμματος με δικό σας design

Ας ξεκινήσουμε από αυτό που μας έκανε εντύπωση και δεν είναι άλλο από τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών καλυμμάτων για το νέο κινητό της εταιρείας HTC που ακούει στο όνομα «Tattoo» (προγενέστερη κωδική ονομασία «Click»). Ακριβώς όπως υποδηλώνει το όνομά του, ωσάν τατουάζ μπορείτε να αλλάξετε το εξωτερικό κάλυμμα με ένα άλλο διαφορετικής σχεδίασης από την προσφερόμενη εργοστασιακή – μάλιστα είναι εφικτό να δημιουργήσετε το δικό σας αποκλειστικά design που κοσμήσει το HTC Tattoo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ίδια προσωπο-κεντρική φιλοσοφία είναι και το Λειτουργικό Σύστημα (Google Android) που φιλοξενεί το κινητό τηλέφωνο, το οποίο σε συνδυασμό με το λογισμικού HTC Sense, δίνει στον υποψήφιο χρήστη να διαμορφώσει το «περιβάλλον» του HTC Tattoo όπως το επιθυμεί. Παράλληλα προσφέρεται μια ποικιλία διαθέσιμων προγραμμάτων μέσω του «μαγαζιού» Android Market, πέραν των προ-εγκατεστημένων Google Maps, Google Search και Google Mail.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών δεν έχουμε τίποτα το «εξωπραγματικό», εντούτοις η παραγόμενη «δύναμη» θα ικανοποιήσει τους χρήστες. Κεντρικός επεξεργαστής ο MSM7225 της Qualcomm με συχνότητα λειτουργίας στα 528MHz, κεντρική μνήμη γενικής χρήσης RAM στα 256ΜΒ, μνήμη συστήματος ROM στα 512ΜΒ, οθόνη αφής των 2,8 ιντσών με ανάλυση 240×320 γραμμών, εσωτερικό GPS, ασύρματη δικτύωση κατά Wi-Fi (802.11 b/g), ψηφιακή πυξίδα, επιταχυνσιόμετρο, κάμερα των 3.2MPixel με δυνατότητα auto-focus, υποδοχή για κάρτες μνήμης τύπου microSD, έξοδο ακουστικών των 3.5mm και τέλος Bluetooth 2.0.

Αναμένεται στις αρχές του ερχόμενου Οκτώβρη (μαζί με την τιμή του).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης