O Τζάστιν Μπίμπερ δε σταματάει να προκαλεί και να αναστατώνει με τα καμώματά του. Πριν λίγο καιρό, είχε επισκεφθεί ένα στριπτιτζάδικο και ανέβαζε προκλητικές φωτογραφίες στο facebook.

Τώρα το τρελό αγόρι της ποπ αποφάσισε να αναστατώσει έναν οίκο ανοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 19χρονος ποπ σταρ βρέθηκε στη Βραζιλία για κάποιες συναυλίες του και αποφάσισε να επισκεφθεί το διάσημο «Centauros» στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Μόνο που, όπως λέγεται, δεν γνώριζε πως επρόκειτο για οίκο ανοχής, αλλά για… κλαμπ.

«Ο Τζάστιν νόμισε ότι ήταν prive club για VIPs», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του νεαρού τραγουδιστή στη Mail Online και πρόσθεσε: Επειδή είχαν συγκεντρωθεί πολλοί θαυμαστές του έξω από το ξενοδοχείο δεν του επιτρέπουν να μετακινηθεί εύκολα και θεώρησε ότι θα μπορούσε να διασκεδάσει ήρεμα σε ένα κλαμπ, μέχρι να διαλυθεί το πλήθος».

Ο φακός απαθανάτισε το Μπίμπερ να κάνει θεαματική έξοδο, αποχωρώντας με σεντόνι στο κεφάλι και περιτριγυρισμένος από τους σωματοφύλακες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, μαζί του ήταν και δυο νεαρές ιερόδουλες, οι οποίες επιβιβάστηκαν σε ένα από τα δυο τζιπ, που τον περίμεναν έξω από τον οίκο.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης