Με στόχο την επιστροφή του στις νίκες θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (2/11 15:00) απέναντι στον Πλατανιά, στον πρώτο του αγώνα μετά την αποπομπή του Σάββα Παντελίδη από την τεχνική ηγεσία του.

Οι παίκτες προπονήθηκαν την Παρασκευή υπό τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργουλόπουλου και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο υπηρεσιακός τεχνικός του συλλόγου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό ΠΑΣ ακούει στο όνομα του Τσάβες, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρούσε, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός αποστολής.

H αποστολή του ΠΑΣ: Βελλίδης, Σωτηρίου, Λίλα, Βίλα Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Ίλιτς, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι, Κεϊτά, Κρητικός, Γιάκος, Αυγενικού, Στρούνα.

Εν τω μεταξύ οι ιθύνοντες του «Άγιαξ» της Ηπείρου ανακοίνωσαν ότι τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων την ημέρα του αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα εκδοτήρια των εισιτηρίων στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ” θα ανοίξουν το Σάββατο 2.11.2013 στις 10:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα, ενώ εισιτήρια θα πωλούνται και από τα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BLUE VAYEROS.
Θύρες 3,4 & 6: 15€
Θύρες 9 & 10: 10€».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης