Ο ΑΟ Χανιά διεκδίκησε επί ίσοις όροις την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας την Πέμπτη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο το πολυπόθητο εισιτήριο κατέληξε στα χέρια των Αρκάδων, καθώς ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις με γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Η ομάδα του Βεργέτη συνάντησε αρκετές δυσκολίες στα Περιβόλια, ωστόσο τη.. ξελάσπωσε και πάλι ο Αργεντινός στράικερ, ο οποίος «χτύπησε» στο 79ο λεπτό χαρίζοντας τη νίκη-πρόκριση στους φιλοξενούμενους, στον επαναληπτικό του 0-0 στην Τρίπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 15′ σε κεφαλιά του Παπατζίκου, ενώ έμειναν με 10 παίκτες στο 69ο λεπτό, μετά την αποβολή του Πάγκαλου.

Πάντως ο ΑΟ Χανίων είχε δίκαια παράπονα από τη διαιτησία, καθώς του ακυρώθηκε κανονικό γκολ: στο 53ο λεπτό ο τερματοφύλακας των Αρκάδων συγκρούστηκε με τον αμυντικό του, ωστόσο ο Ζαχαριάδης «ανακάλυψε» επιθετικό φάουλ (σ.σ.: ο παίκτης των Χανίων δεν έχει συμμετοχή στη φάση) κι έτσι το τέρμα του Παγώνη δεν κατακυρώθηκε.

ΑΟ Χανιά (Μ. Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Πότσι, Ζντράβκοβιτς (85′ Γωνιωτάκης), Παπατζίκος, Βασιλόγιαννης (68′ Μπουντόπουλος), Χατζηησαΐας, Πάγκαλος, Μανωλάς, Κωνσταντίνοφ (75′ Τσατσαρής), Τσάτσος, Παγώνης.

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Βεργέτης):
Μπαντής, Πιπίνης, Κουρμπελής (71′ Κουρμπέλης), Λούη, Κοντοές, Σέτι, Μουνάφο, Κάφα (59′ Μπακασέτας), Ντε Μπλάσις, Ντελγάδο (83′ Ουσέρο), Ουρτάδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης