Βούιξε η νύφη του Θερμαϊκού από μια άλλη «νυφούλα» που τα είχε… όλα! Όμορφη, δυναμική, τηλεοπτική, με αδυναμία, όμως, στους άντρες. Εργαζόμενη σε κανάλι της Βορείου Ελλάδας, η τηλεπαρουσιάστρια είχε –σύμφωνα με τα «νέα» του Βαρδάρη– μια σχέση κανονική, αλλά και μία «παράνομη», με έναν βουλευτή!

Παντρεμένος, ναι, παντρεμένος και με παιδάκι ο κύριος βουλευτής. Στον αγαπητικό τής τηλεπαρουσιάστριας άρχισαν να μπαίνουν ψύλλοι στ’ αυτιά. Μετά από συνεχείς παρακολουθήσεις δεν κατάφερε να πιάσει τον ψύλλο, αλλά… λαβράκι! Τον κύριο βουλευτή να βγαίνει αγκαλιά με την αγαπημένη του! Στη συνέχεια, το ξύλο άρχισε να βγαίνει από τον παράδεισο! Ο βουλευτής έγινε… λαγός, ενώ εκείνη ένιωσε για τα καλά το… χέρι του «μεγάλου της έρωτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δουλειά της ήταν… επαγγελματική…! Η Θεσσαλονίκη βούιξε, και ο βουλευτής το πανηγυρίζει, ξεχνώντας την ιστορία συναδέλφου του στην πρωτεύουσα, που πριν από λίγο καιρό αναγκάστηκε, μετά το άγριο μπουνίδι από τον κερατά σύζυγο, να βάλει σε μια νύχτα οδοντοστοιχία.

Τουλάχιστον πέτυχε το πείραμα. Της οδοντοστοιχίας εννοούμε, αφού τώρα ο πολιτικός δείχνει κατά πολύ νεότερος με τα καινούργια δόντια. Υψηλόβαθμος, υψηλόβαθμος..!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης