Με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για εμπορία και αρπαγή ανηλίκου από κοινού παραπέμφθηκαν ν’ απολογηθούν σε ανακριτή ο 53χρονος και η 48χρονη γυναίκα του, που συνελήφθησαν στο Ζεφύρι μετά από καταγγελία πώς είχαν σπίτι τους ένα βρέφος, χωρίς να είναι οι βιολογικοί του γονείς.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, τον περασμένο Μάρτιο παρέλαβαν το κοριτσάκι από γυναίκα Ρομά, καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, κάτι που φέρονται να παραδέχτηκαν και οι ίδιοι ενώπιον του εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δυο κατηγορούμενοι, οι οποίοι έδειχναν σε πολύ άσχημη κατάσταση, φέρονται να υποστήριξαν πώς είχαν μεγάλη λαχτάρα να αποκτήσουν παιδί και με τη μεσολάβηση μια γυναίκας με το όνομα «Κατερίνα», για την οποία ωστόσο δεν έδωσαν περισσότερα στοιχεία, πήραν το κοριτσάκι. Η 48χρονη γυναίκα μάλιστα φέρεται να προσπάθησε ανεπιτυχώς να το «δηλώσει», ως τέκνο της, στον Δήμο Φυλής. Στη δικογραφία πάντως υπάρχει κατάθεση γειτόνισσας, η οποία υποστηρίζει πώς είχε δει την 48χρονη να κυκλοφορεί στον δρόμο με μαξιλάρι στην κοιλιά, προσποιούμενη την έγκυο.

Οι αρχές προσανατολίζονται να ζητήσουν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κατηγορουμένων, ώστε να διαπιστώσουν αν πράγματι υπήρξαν συνεννοήσεις για την υπόθεση με τη γυναίκα με το όνομα «Κατερίνα», ενώ ήδη έχει δοθεί εντολή να υποβληθεί το παιδάκι σε τεστ DNA.

Oι κατηγορούμενοι, που δεν είχαν δικηγόρο, ζήτησαν και πήραν προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθούν και κρατούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης