Την ευκαιρία να δει επί το έργον τους νεοαποκτηθέντες, Nicolas Bianchi Arce και Youssouf Hersi είχε ο Dusan Bajevic στην σημερινή φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Θρασύβουλό στη Φυλή, όπου η AEK επικράτησε εύκολα με 2-0.

Ο Αργεντινός αμυντικός, ο οποίος χθες έγινε κι επίσημα μέλος της «Ένωσης» άφησε πολλές υποσχέσεις με την απόδοσή του, καθώς ήταν σταθερός καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 27χρονος Ολλανδός χαφ από την άλλη ήταν μέτριος και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Το πρώτο γκολ του «δικέφαλου» πέτυχε στο 25’ o Blanco, ο οποίος μετά από εξαιρετική συνεργασία που είχε με τον συμπατριώτη του, Scocco δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κώστάκη.

Ο «Ζορό» μάλιστα ήταν και ο δημιουργός του δεύτερου γκολ της ομάδας του, καθώς αντί να τελειώσει μόνος του τη φάση, προτίμησε να πασάρει στον Leonardo, ο οποίος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα στον σημερινό αγώνα, καθώς εκτός από τη βροχόπτωση, υπήρξε τεχνικό πρόβλημα και με το φωτισμό του σταδίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θρασύβουλος: Κωστάκης, Ζαπρόπουλος Πιπίνης, Παληγεώργος, Βασιλείου, Μαυροματίδης, Χατζηπαντελίδης, Κατσίκης (46′ Ντελγκάδο), Γκονζάλο, Ντοριβάλ, Αλεξάντροβιτς

ΑΕΚ: Λούκατς, Αραούχο (65′ Γεωργέας), Χέρσι (46′ Λεονάρντο), Ζεράλντο (70′ Μανωλάς), Χουανφράν, Ενσαλίβα (46′ Καφές), Γιαχάγια (68′ Γκέντζογλου), Μπλάνκο (81′ Λαγός), Ιορντάκε (72′ Κουτρομάνος), Σκόκο, Άρτσε

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης