Η Αγγλία κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και ο Ρόι Χόντσον χαρακτήρισε την επιτυχία των «λιονταριών» ως την πιο σημαντική της καριέρας του.

«Αν θέλεις να κερδίσεις το λόττο, πρέπει να αγοράσεις ένα και εμείς έχουμε κερδίσει το εισιτήριο για τα τελικά. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Είναι η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου, αν και δεν θέλω να μειώσω την επιτυχία με την πρόκριση της Ελβετίας στο Μουντιάλ 1994, που επίσης ήταν μεγάλο επίτευγμα. Ως Άγγλος η πρόκριση αυτή σημαίνει πολλά. Θα υπάρχει πολύ πίεση στη Βραζιλία, αλλά εμείς έχουμε αποδεχθεί την πίεση. Η συνεργασία παλαιών και νέων παικτών φαίνεται ότι πάει καλά. Το σημαντικό είναι ότι απέναντι στην Πολωνία κάναμε τη δουλειά μας. Δεν ήταν εύκολο να κάνουμε δύο νίκες με το Μαυροβούνιο και την Πολωνία» είπε ο Χόντσον και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πέθανα πολλές φορές κάθε φορά που περνούσαν οι Πολωνοί τη γραμμή του κέντρου. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε θεαματικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσαμε να χαλαρώσουμε γιατί η Πολωνία δεν είχε να χάσει κάτι και έδειξε καρδιά και μαχητικότητα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου ότι δεν θα με απογοητεύσουν. Δουλεύουμε μαζί 18 μήνες και ο τρόπος με τον οποίο παίζουμε έχει αλλάξει. Βελτιωνόμαστε και οι παίκτες εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον. Ήμασταν αήττητοι στα προκριματικά και μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχία μας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης